la 15-06-2025 08:41 AM - editat ultima oară la 16-06-2025 09:05 AM de DanielaH
am abonament tv satelit inchis desi mai am bani in cont ptr 2 luni am platit in avans si mai sunt 115 lei desi am vorbit cand se termina bani sa reziliati contractul.
15-06-2025 09:47 AM - editat 15-06-2025 09:49 AM
Salutare!
Aici suntem doar o Comunitate a utilizatorilor de servicii Orange, nu este Orange. Trebuie să depui cerere de reziliere din My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi ceri transfer operator, unde la ceri expres rezilierea și un număr de înregistrare al cererii depuse sau din Chat Djingo , și vezi dacă îți dă ramura de reziliere sau tot transfer operator. Nu te mai baza pe vorbe.
De asemenea, pentru restituirea soldului aflat în plus , ai detalii despre cum trebuie să procedezi aici .
Baftă!
15-06-2025 12:10 PM - editat 15-06-2025 12:11 PM
Salutare! Intră în My Orange la secțiunea chat și depune o cerere de rambursare a soldului existent la Orange în valoare de 115 lei. La cererea de rambursare vei atașa copie după CI și copie extras de cont cu al contului IBAN în care soliciți rambursarea. De asemenea rambursarea se poate efectua și prin mandat poștal. Nu uita, să întrebi dacă este necesar să predai echipamente utilizate în custodie, ca să nu ți se impute ulterior costul acestora. Zi binecuvântată! Toate cele bune!
la 15-06-2025 01:08 PM
Și totuși @ciff, ce doreai de fapt: rezilierea contractului sau restituirea banilor? pentru reziliere, la 30 de zile de la notificare se poate închide. Ce rămâne în cont ca sold după închiderea abonamentului ( cu + sau -) ...asta este altceva, și ca urmare ulterior se poate constata dacă trebuie restituit sau plătit ceva. Însă nici un furnizor nu reziliază un contract ”la terminarea banilor” din cont.
la 19-06-2025 01:52 PM
mersi de raspuns.eu am mentionat sa mi reziliez contractul dupa finalizarea banilor.acum vor aparatul dar returnarea sumei de 115 lei ,nimic am trimis IBAN dar este din diaspora acum cred ca le da cu virgula ca nu am IBAN de Romania.ok in fine nu voi returna aparatul pana nu vad bani,cu respect
la 17-06-2025 10:37 AM
@ciff, ai cerut rezilierea contractului? Revino, te rog, cu mai multe detalii.
Pentru restituirea banilor, găsești aici toate detaliile despre cum trebuie să procedezi - https://www.orange.ro/help/cum-procedez-pentru-restituirea-soldului-existent-pe-codul-meu-de-abonat-...
la 19-06-2025 02:46 PM
Rezilierea nu se efectueaza daca nu faci o cerere in acest sens. Dureaza 30 de zile de la momentul depunerii cererii pana cand se inchide contractul si ulterior se predau echipamentele.
la 19-06-2025 03:08 PM
oameni buni,am facut o sesizare,ca m ia marit abonamenul de la 5 la 8 euro.si nu am fost deacord,si am specificat sa mi reziliez contactul dupa finalizarea banilor din cont(115lei) dar ei l au inchis,dupa sa zic 30 zile si 115 lei au ramas la ei.asta a fost telefonic.Sunt din Diaspora.si daca au cum sput convorbire inregistrata sa caute.si nu este prima data cand ma trezesc cu abonament marit .
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor