la 13-06-2026 10:43 PM
Oare avem șanse să vedem pachetul FilmBox complet în grila Orange? Mă refer inclusiv la fostele Family și Arthouse care acum sunt FilmBox Festival și FilmBox Comedy. Plus de asta, de ce nu se pot oferi toate în HD, la fel ca FilmBox Emotion? Personal, m-aș abona dacă ar fi toate în extraopțiune în format HD. Mai urmărește cineva aceste posturi? Sunteți mulțumiți de modul în care se văd în SD? Mi se pare o imagine ștearsă, foarte neplăcută, ca și cum m-aș uita pe analogic.
Sunt abonat și la extraopțiunile Magic Nights și 4K - în cazul primei, deși costă 16 lei, două posturi sunt oferite SD cu imagine la fel de slabă (Brazzers și Private TV). Iar extraopțiunea 4K costă 11 lei la preț întreg, consider că ar trebui introduse mai multe posturi 4K acolo, mi-aș dori să văd un Travel XP 4K, Luxe TV 4K... am văzut recent pe o aplicație Auto Motor und Sport 4K cu subtitrare în RO. Pe INES există și Extreme Sports Channel HD cu subtitrare în RO pe care mi-ar fi plăcut să-l văd și pe Orange.
Din rândul canalelor muzicale, ar merita trecute la HD și UTV, Balkanika Music, Tradițional TV, EMI TV (pe EMI TV imaginea este foarte proastă și pixelată în SD mai ales pe secvențe rapide).
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor