anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Review] Testez HONOR Magic7 Pro - Întreabă orice si iți răspund

RafaHelper
#StarMember

Salutare, 

Mi-am comandat un nou telefon de la Orange si anume HONOR Magic7 Pro, varianta pe negru, cel de aici: 

https://www.orange.ro/magazin-online/honor-magic7-pro-5g-dual-sim-512gb-black-pd-65069

Urmează sa il testez pentru a decide daca il păstrez sau nu ca find următorul meu telefon principal.

Daca vreți sa aflați orice despre el puteți pune o întrebare si voi răspunde la ea. 

Acest review va fi actualizat cu păreri si teste in următoarele zile, astfel după ce îmi fac o părere voi posta aici, deci va fi un review dinamic. 😊

RafaHelper_1-1744702172151.png

10 Răspunsuri 10

Pololică
#StarMember

Salutare!

Ce anume inlocuiesti si care ar fi principalele "atributii" in utilizare?

Inca folosesc Huawei Mate 20 pro ca telefon principal. O sa-l folosesc pentru camera si activități de zi cu zi, apeluri, mesaje, navigare pe internet, plati cu telefonul, etc.

Foarte mari diferente intre Mate si Magic nu prea sunt. Sunt curios care va fi direfenta de fluiditate (in aplicatiile uzuale folosite, in procesarea pozelor, consumul de resurse, etc).

delfinas
#StarMember

Smart choice!!!

Sa faci niste poze pe zi/noapte si cu zoom, sa vedem ce poate pe partea foto.

Cu siguranță, este pe listă.

RafaHelper
#StarMember

Am văzut ca nu a existat interes pentru acest model prin urmare review-ul meu o sa fie scurt si la obiect. 

Plusuri:
+ camera foarte buna;
+ ecran care nu obosește ochiul;
+ setări multiple pentru modul de noapte si protecția ochilor chiar si un mod gri pentru citit;
+ au adus multe chestii noi in interfața sistemului de operare;
+ activare ecran in modul standby cu dublu tap;
+ deschidere bara se stare/notificări prin swipe in jos oriunde in ecranul de home;
+ butonul power poate aprinde lanterna sau face alte chestii;
+ baterie buna;
+ semnal bun;
+ gesturi in aer de control al telefonului(foarte bune când ai mâinile umede si il ai pus intr-un suport)
+ interfața asemănătoarea cu Huawei

Minusuri:
- este prea lat pentru mâinile mele si devine incomod, trebuie utilizat cu 2 mâini;
- butonul de power este poziționat prea sus apăsarea lui nu mai find naturala;
(ca o paranteze am verificat celelalte versiuni si pana la versiunea 6 de MAGIC au ținut butonul in poziția potrivita, mai jos, aici la 7 au dat-o in bara)
- butoanele de volum sunt prea sus, la fel ai nevoie de 2 mâini sa le folosești sau riști sa scapi telefonul;
- nu poate fi utilizat cu o mana;
- devine prea gros cu o husa;
- camerele ies prea mult in relief, pentru mine este deranjant sa il tin in buzunarul de la pantaloni sau sa joace când e pus pe masa;
- nu sta bine pe încărcătoarele wireless din cauza camerelor ieșite in relief si de multe ori nu se încarcă;
- nu se împacă deloc cu suporturile auto, am încercat mai multe modele si ba nu stătea bine, ba nu am găsit o poziție buna ca sa am acces la butoane si porturi;
- varianta de la Orange are soft customizat (din păcate);
- varianta de la Orange are aplicația Phone/Telefon by Google si nu Phone/Telefon by Honor;
(aici iar trebuie sa deschis o paranteza, mie nu îmi place aplicația telefon de la Google iar cei care vin de pe Huawei înțeleg asta, nici aplicația de Mesaje nu îmi place si nu înțeleg de ce Orange se încăpățânează sa schimbe aceste aplicații cu cele de la Google). Tot aici vom detalia pe lung intr-un alt subiect cum se încalcă politica DMA de către Honor si Google.
- in utilizare excesiva(filmat, jucat, teste) se încălzește bine.

In concluzie nu am păstrat acest model si l-am returnat.
Sunt multe neajunsuri peste care nu pot trece, iar prețul ridicat ma face sa am pretenții ridicate.

Imi pare rau ca nu ti-a placut si l-ai returnat, dar ti-am inteles motivele...

Niste poze facute cu el ai?

Am făcut dar l-am resetat si s-au sters. Sunt multe review-uri deja pe net cu poze făcute cu el.

Eu voiam sa stiu parerea ta. Ai fost multumit de calitatea pozelor?

Da, am fost mulțumit de toate pozele facute, pe timp de zi, soare, pe timp de noapte, macro, zoom, scanare documente. Chiar face poze foarte bune.