anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Review: Number Share eSim Samsung Galaxy Watch Ultra

CO18
Explorator

Salutare tuturor,

De câteva luni sunt posesorul ecosistemului Samsung, telefon plus smartwatch de care încerc să mă bucur la maxim. De aceea m-am decis să activez și opțiunea de number share pe ceas. Împerecherea Samsung Galaxy Watch Ultra a fost făcută cu ajutorul telefonului Samsung Galaxy S25 Ultra cu care comunică excelent. 

Am activat serviciul Orange number share deoarece îmi permite să folosesc același număr de telefon si pe ceas fără a mai fii necesar telefonul cu mine. Mi-am dorit asta deoarce am putut merge la plajă fără a-i purta de grijă mereu telefonului. M-am descurcat foarte bine toată perioada sezonului doar cu smartwatch-ul putând primi si efectua apeluri, mesaje sms, Whatsapp sau Messenger. 

Activarea serviciului number share am realizat-o cu ajutorul unui eSim pe ceas cu numărul meu principal de telefon direct din aplicația Galaxy Wearable și din contul My Orange. Pot accesa internetul prin intermediul abonamentului de date.

De menționat că Number Share funcționează doar pe teritoriul României și nu în roaming.

Samsung Galaxy Ultra este un smartwatch pe care îl utilizez zilnic, însă bateria nu ține mai mult de o zi și jumătate pentru o folosire intensă cu toate funcțiile și always on display active. De asemenea, când plec pe undeva în grabă și telefonul nu este încărcat, am din nou avantajul ceasului ce vine ca un înlocuitor ideal. 

Costul serviciul number share la Orange este de 2,03 euro pe lună (TVA inclus) pentru dispozitivul asociat (smartwatch-ul în cazul meu).

Orange oferă adesea promoții sau pachete de abonamente care includ serviciul Number Share gratuit. Este recomandat să verificăm oferta actuală a abonamentului nostru sau să întrebăm un consultant Orange dacă serviciul este inclus în preț.

Traficul de date consumat de pe ceas folosește din resursele abonamentului cu care a fost conectat. Pot exista limitări de viteză după atingerea unui anumit prag (de exemplu, 10 GB de trafic pentru fiecare dispozitiv).

Revenind la ceas, pot spune că este unul cu funcții utile pe care le folosesc zilnic. Senzorii sunt bine calibrați și indică distanța parcursă pe jos, pe bicicletă sau pe bandă cu erori mici. Utilizez și funcțiile health de monitorizare a pulsului inimii, nivelului de oxigen din sânge, nivelul de stres și tensiunea arterială uneori. Odată cu ultimul update de soft sunt mult mai multe funcții de monitorizare a sănătății ce pot fii sincronizate cu ajutorul aplicației Samsung Health din telefon. Una dintre ele este cea despre indicele AGE ("indicele pentru produsele finale de glicație avansată ce oferă informații despre sănătatea metabolică, care este puternic influențată de dietă și de stilul de viață. Dietele cu un nivel ridicat de zahăr si obiceiurile de viață nesănătoase, cum ar fi fumatul, mișcarea redusă și somnul insuficient, pot accelera producerea și acumularea compușilor AGE. Studii recente au arătat că, deși nivelurile AGE se schimbă, în general, ușor, un indice AGE mai ridicat este asociat cu îmbătrânirea mai rapidă și dezvoltarea unor afecțiuni cronice." (Sursa: aplicația Samsung Health).

În concluzie, pentru iubitorii de smartwatch-uri recomand cu căldură Samsung Galaxy Watch Ultra împreună cu un abonament eSim cu number share pentru a beneficia la maxim de toate funcțiile acestuia și lipsa grijilor privind telefonul în anumite situații când nu avem nevoie de el (uneori devenind o povară în buzunar).

1 Răspuns 1

MihaiC99
Campion

Mulțumim pentru review.

De menționat că serviciul Number Share este disponibil și în roaming. Informații aici și aici.