anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Review aplicatie Orange TvGo

Blue12
Senior

Salut!

Vreau sa va prezint in cele ce urmeaza un review al aplicatiei Orange TvGo, pe care o folosesc de mult timp si care, in opinia mea, este foarte utila.

Orange TvGo permite utilizatorilor vizualizarea de continut tv pe dispozitive precum telefoanele, sau tabletele. Aceasta dispune de multe functii inovative, dintre care se remarcă posibilitatea de a înregistra conținutul, pentru a-l vizualiza ulterior. Orange Tv Go se poate descărca din Google Play sau App Store, iar logarea in aplicatie se face cu datele contului MyOrange.

Daca dispuneti de un abonament de televiziune, Orange TvGo poate fii inclus in acesta, deci utilizarea aplicatiei este gratuita. In functie de oferta pe care o aveti, puteti vizona in aplicatie aproape toate canalele pe care le aveti si la televizor. Cel mai interesant aspect mi se pare utilizarea acesteia cu Tv Go Box, disponibil in magazinul online Orange. Practic, daca aveti un abonament de televiziune ce include Orange Tv Go, insa nu doriti suplimentarea STB-urilor/modulelor CI, puteti achiziționa un TV GO Box, iar cu abonamentul deja existent este posibilă vizionarea de continut tv pe un alt televizor. Tv Go Box si Orange Tv Go sunt deosebit de utile studenților, spre exemplu, care ar  putea viziona canale tv fara a fii nevoie de un abonament in plus (se poate folosi abonamentul de tv al părinților), in cazul in care stau in chirie sau camere de cămin.

Aplicatia Orange Tv Go prezinta si anumite minusuri. Spre exemplu, nu tot conținutul canalelor tv este disponibil mereu spre vizionare. In cazul serialelor coreene difuzate pe Televiziunea Română, acestea nu pot fii urmărite live in aplicatie. De asemenea, anumite seriale sau canale nu prezinta functia de înregistrare, cum ar fii ProTv/Las Fierbinți, sau alte seriale disponibile contra cost in aplicațiile de streaming ale producătorilor. Orange Tv Go prezinta unele erori de funcționare (mare atentie la completarea CNP-ului in contul Orange, altfel s-ar putea sa aveti erori), insa majoritatea se rezolva printr-o actualizare a aplicației.

In concluzie, daca doriti ceva inovator, usor de utilizat si, daca dispuneti deja de un abonament tv, fara costuri suplimentare, pot recomanda Orange Tv Go. Eu o folosesc pentru a înregistra anumite emisiuni la care sunt prea obosit sa ma uit, sau la care nu am timp.

2 Răspunsuri 2

Pololică
#StarMember

Am testat aplicatia de mobil saptamana trecuta in concediu. In Sebia si Muntenegru nu am putut vedea nimic din motive de roaming (eram logat la Wifi-ul hotelului). Am incercat anul trecut prin Bulgaria si tin minte ca am putut urmari, deci trag concluzia ca in afara SEE nu se poate receptiona nimic. Ca si canale de proba am zis sa testez TVR, Digi24, ceva ce stiu ca ar trebui sa mearga.

PS: am incercat si Vodafone+, dar si Digi Online si am avut acelasi rezultat: nu se poate viziona in roaming.

PS 2: in urma cu vreo 9-10 ani urmaream pe TVR Plus o emisiune inainte de Telejurnal (eram in Romania). Nu mica mi-a fost surprinderea cand, la ora 20, ora Telejurnalului, am primit mesajul: Lipsa drepturi de difuzare online. Ciudat prin prisma faptului ca emisiunea era principalul grupaj informativ al zilei.

MihaiC99
Campion

Orange TV go este o super aplicație accesibila tuturor. Cred că oferă cele mai multe canale gratuite dintre principalii furnizori.