anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Update Xiaomi 14

vyrjina
Junior

Am achiziționat Xiaomi 14 resigilat de la orange la sfârșitul lunii decembrie 2024 și nu a primit nici un update din luna 8 anul 2024.Stiu că au fost lansate oficial încă 2 update de soft inclusiv android 15.Terminalul cumpărat de la Orange are softul modificat de către Orange de nu pot primi update?

17 Răspunsuri 17

MihaiC99
Explorator

Buna,

Ce versiune are in momentul de față?

vyrjina
Junior

1.0.22.0 este versiunea actuala .Știu că mai este și versiunea 1.0.24.0  și 1.14.0 care are Android 15.Nici manual nu pot face update

Contează și versiunea globală

1000000395.jpg

Ai EU sau MI

Shadow1
Explorator

Telefoanele achiziționate de la operatori primesc update-uri mai greu decât unul achiziționat de la altex, flanco. 

Eu am un Samsung a55 luat de la altex și primesc update lunar iar soția are tot un a55 și primește update cam la 2,3 luni

Pololică
#StarMember

Salutare!

Operatorii ofera setari producatorilor, dar producatorii au ultimul cuvant cand lanseaza actualizarea. Uita-te la Apple: ei decid actualizarile terminalelor si ce ofera actualizarea (doar un exemplu: AI este disponibil in SUA, dar nu si UE) si operatorii nu au un cuvant de spus (poate o amanare a unei implementari, dar trebuie sa fie un motiv bun). La fel si Google (prin seria Pixel): actualizarile depind de Google si mai putin de operatori (tot un exemplu: Google Pixel 4a a ratat VoLTE la Orange din cauza ca Google nu a mai oferit si actualizarea de decembrie 2023, ultima fiind ... in noiembrie 2023).

Producatorii de telefoane cu Android nu sunt constanti in actualizari. Uneori "ignora" operatorii (cum face Google, trimit actualizarea independent de operator, setarile primite fiind implementate la dorinta Google), altii colaboreaza mai bine cu operatorii (sotia are Honor si inca nu a primit noul Android, desi, prin alte tari modelul Honor 90 a primit. Operatorul folosit de sotie este Vodafone).

Ar fi varianta resetarii din fabrica (fara cartela SIM in telefon) si verificarea daca primesti acea actualizare.

O alta varianta ar fi schimbarea tarii de localizare a telefonului.

Te invit sa faci următorul experiment, iei un Samsung s24 de exemplu de la Orange și unul de la altex, îți garantez ce cel luat de la altex va primi update luna de luna iar cel de la Orange odată la 2,3 luni, cu aceleași setări și locație setata pe amândouă.

Eu și cu soția de mulți ani cumpărăm același model numai ca ea îl cumpăra la abonament iar eu îl cumpăr de la altex, eMAG, și chestia asta am întâlnit-o mereu în materie de update-uri. Ea e mereu în urma cu 2,3 update 

vyrjina
Junior

Varianta soft este EU.Am incercat și schimbarea regiunii dar fara succes.Din păcate politica Xiaomi referitor la deblocarea bootloaderului au fost modificate și nu mai pot debloca bootloader ptr a face update prin fastboot

Următoarea varianta ar fi:

1000000397.jpg

https://miuirom.org/phones/xiaomi-14 

Ai descărcat fișierul recovery pe telefon și apoi să selectezi manual fișierul pentru update.

1000000399.jpg

vyrjina
Junior

Știe cineva cum ii pot contacta direct pe cei de la Orange ptr a putea discuta cu ei?

vyrjina
Junior

Am incercat și manual sa fac update cu alegerea pachetului de actualizare și îmi dă eroarea nu se poate instala aceasta versiune și nici cu metoda de renume a doua softuri

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Va primi cu siguranță update, dar nu toate primesc in același timp.

Sincer, nu știu cu ce te influențează dacă primești update mai devreme sau mai târziu. Eu am android 15 pe un Xiaomi 13 T pro și android 14 pe un Xiaomi 12 T pro și nu văd diferențe între ele!

Răbdare, și ți se va rezolva și această dorință!

Diferențele se pot observa la Hyperos 2 (android 15).

Probabil că nu utilizezi noile funcții.

vyrjina
Junior

Până la urmă cred că o să aștept.Multumesc ptr raspunsuri

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Și eu cred că este cel mai bine. Actualizările de la Orange vin mai târziu. Și eu am tot de la Orange telefoanele și au venit actualizările mai târziu, dar au venit.

Succes!