anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

vreau să cumpăr un mouse

Claudiu_Georgic
Începător
buna, am văzut din întâmplare pe site că aveți mouse; de merg pe la magazine prin Botoșani găsesc un mouse? va mulțumesc
9 Răspunsuri 9

arsradu
Fost #StarMember
Nu cred ca au... Dar poti incerca fie sa faci o plimbare si sa vezi la fata locului, fie sa dai un telefon. De exemplu Orange Shop-ul de pe 1 Decembrie 1918, la nr 25, pe Google apare cu nr de telefon: 021 203 3030. Vezi daca e valabil si daca il au pe stoc. In general, nu cred ca tin pe stoc mouse-uri. Dar...cine stie? Poti incerca.
Client Orange

Pololică
#StarMember
Poti incerca, dar de ce nu il comanzi online? Nu ar fi mai simplu?
Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

arsradu
Fost #StarMember
Probabil costurile de livrare n-ar justifica o cumparatura de valoarea asta.
Client Orange

Pololică
#StarMember
3.5E transportul. E oarecum taxa standard la toti (15-20 lei pentru sume mici). PS: se pot folosi puncte (evident, sunt la libera alegere daca se folosesc sau nu).
Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

arsradu
Fost #StarMember
Da, dar de-aia zic... La 15 lei mouse-ul, tot atat sau chiar mai mult transportul...parca nu-ti convine. Taxa este standard, intr-adevar. Si e aceeasi indiferent ca iei un produs de 15 lei sau unul de 5000 de lei. :)) Dar...avand in vedere ceea ce vrei sa cumperi, parca nu-ti convine. La 15 lei produsul, 15 lei transportul e 100% valoarea produsului cumparat. De banii aia iei doua mouse-uri, si eventual iti ramane si de-un suc. :)) La un produs de 5000 de lei, 15 lei e 0.3% (daca matematica nu ma inseala). Daca nu ai nimic altceva de cumparat, si vrei doar mouse-ul...parca nu se merita. Daca ai puncte, da. Daca nu...incerci sa-l iei direct din magazin. 🙂
Client Orange

Pololică
#StarMember
Depinde... In ianuarie am avut la fidelizare 3 telefoane (un Huawei Nova 8i (in rate si puncte folosite) plus 2 telefoane Maxxcom). Am avut de plata 0.10 lei (ramburs pentru cele doua Maxxcom). Iti dai seama ca am primit promisiunea spargerii geamurilor de catre curier, nu? :))

arsradu
Fost #StarMember
:)))) Da... Cu siguranta va reveni. Cu un cadou surpriza.
Client Orange

Pololică
#StarMember
Ca sa fiu offtopic: as avea o preferinta la caramida... un Nokia 3310 daca se poate :))

Vio73
#StarMember
E ok ăla la banii ăia adus acasă. Am luat și eu mai înainte unele, dar era drumul gratuit.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.