La pretul asta, e cam multicel. Ca dotari mi se pare super ok. E cu siguranta mult prea mult pentru mine personal. N-am nevoie 12 GB RAM si 256 GB storage. Iar refresh-ul display-ului ma lasa rece. Nu scrollez atat de repede in contacte incat sa vad vreo diferenta intre 60Hz si 120Hz. Iar daca vorbim de aplicatii care isi iau contentul de pe un server, sau la jocuri online, consider ca sunt prea multe variabile de luat in calcul ca sa poti sa determini daca un astfel de display te-ar putea ajuta sau nu. Tind sa cred ca in majoritatea cazurilor nu te va ajuta la nimic, pentru ca depinzi de server si de chipsetul video. Rata de refresh a display-ului e cea mai mica problema a ta. De-aia nici nu ma dau in vant dupa dotari de genul asta, si ca atare nici nu ma simt foarte dornic sa dau banii pe ceva ce foarte probabil n-o sa folosesc niciodata.
Telefonul e super. Dar nu e super pentru mine. Si nu din cauza ca as avea asteptari mai mari, ba din contra. Pentru ca ofera mult prea mult. Mult mai mult decat as avea vreodata nevoie, si cel putin in ceea ce ma priveste, nu-si justifica costurile.