la 19-04-2024 05:30 PM - editat ultima oară la 19-04-2024 05:38 PM de DanielaH
se poate sa deschid un abonament pentru o rata la un telefon dacă am 18 ani,dar nu am un loc de munca?
19-04-2024 05:54 PM - editat 19-04-2024 06:02 PM
Pentru a putea achiziționa un telefon in rate trebuie îndeplinite anumite condiții:
Dacă ai un abonament de voce mobilă de la Orange, trebuie sa indeplinesti cumulativ urmatoarele condiții:
Dacă ești utilizator de cartelă PrePay de la Orange, trebuie să îndeplinești cumulativ, următoarele condiții:
Nu este o condiție obligatorie să ai un loc de muncă.
Poți achiziționa un telefon in rate chiar daca nu ai un loc de muncă.
la 19-04-2024 05:45 PM
Bună! Desigur că poți, insă dacă nu ai un abonament activ, nu stiu dacă îți poate oferi telefon in rate. Asta poti verifica tu. Depinde de oferta
19-04-2024 05:54 PM - editat 19-04-2024 06:02 PM
Pentru a putea achiziționa un telefon in rate trebuie îndeplinite anumite condiții:
Dacă ai un abonament de voce mobilă de la Orange, trebuie sa indeplinesti cumulativ urmatoarele condiții:
Dacă ești utilizator de cartelă PrePay de la Orange, trebuie să îndeplinești cumulativ, următoarele condiții:
Nu este o condiție obligatorie să ai un loc de muncă.
Poți achiziționa un telefon in rate chiar daca nu ai un loc de muncă.
la 19-04-2024 06:38 PM
Salut Ioana,
Se poate. Nu-ti recomand varianta asta (pot sa intru in detalii daca vrei)...dar de putut, se poate. Locul de munca nu e o problema in cazul asta. In schimb e o problema daca nu ai deja abonament cu vechime minim 18 luni, pentru ca nu poti lua telefon in rate.
Ai conditiile de eligibilitate mai sus.
la 19-04-2024 07:12 PM
Salutare!
Din păcate, nu poți lua decât după 18 luni de contract telefon în rate. Nu are treabă dacă ai loc de muncă sau nu, dar trebuie să îți achiți ratele pe care le ai.
Ai toate detaliile aici:
https://www.orange.ro/help/vreau-sa-imi-cumpar-un-telefon-in-rate-ce-conditii-trebuie-sa-indeplinesc...
Baftă!
la 19-04-2024 08:14 PM
Ioana, bun venit în Comunitate. Pentru situații speciale există soluții ideale: telefon cu card de credit luat și de bancă achitat. Ratele rămân la bancă de plătit, integral după un plan de restituit.
Apropo: nu trebuie să fiu un card al unei bănci. Mare parte din "cardurile de cumpărături" nu aparțin bancilor, ci unor IFN-uri, eliberate pe bază de buletin (CI).
la 21-04-2024 10:14 AM
Daca nu are loc de munca, nu are cum sa aiba card de credit. Astfel, face 6 luni la locul de munca si isi ia un card de cumparaturi, dar o limita prea mare de credit nu va primii. Rate pe factura orange doar dupa 18 luni in retea cu abonament de voce mobila.
la 22-04-2024 01:30 PM
Sunt instituții financiare care emit carduri de credit și pentru persoane care nu sunt ”angajați”, ci activează în diferite ”profesii liberale” sau sunt pensionari. Bineînțeles, dacă nu se află în nici o categorie înseamnă că nu are cu ce demonstra că are un venit.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor