@arsradu, am cautat la un moment dat, dar, n-am reusit sa gasesc aceasta setare si, de fiecare data, aleg eu sim sau telefon.. din ce am observat eu sunt combinati x + y, w + z, nu am vazut x+z de exemplu.. si, daca incercam sa gasesc in agenda persoana care ma suna nu o gaseam la cautare ci doar daca intram in agenda si faceam scroll pana la persoana respectiva, daca scriam numele persoanei imi aparea exact persoana din registru, adica numele eronat..
Ca exemplu, suna dana si pe ecran aparea lorena, cautam daca in agenda aparea lorena.. faceam scroll pe agenda pana la litera d si doar asa o gaseam pe dana.. daca forma din agenda, mergand pe persoana respectiva, cred ca era ok.. n-am incercat sa sunam.. la apeluri efectuate nu au fost probleme deloc..
De problema cu duplicat in agenda stiu de mult timp, dar, nu e asta, pentru ca eu am adaugat manual toate numerele de telefon, dupa ce le-am scris pe hartie, ca sa pot sterge complet agenda..
La verificarea cu alt telefon m-am gandit, dar, nu cred ca mai am vreunul care sa mearga, pentru ca sim-ul acesta este intreg, iar, telefoanele pe care le mai am eu merg cu micro/mini.. si, nici nu-i plac mamei, ca sa decupez sim-ul si sa nu-l mai poata folosi dupa.. si, mi-e cam frica de bataie :))).. glumesc..
N-as vrea sa-mi fac, inca, prelungire la abonamente, sa-i iau ceva ce agreeaza, pentru ca unul dintre abonamente, cred ca expira mai tarziu decat celelalte 3, dar, s-ar putea sa fiu nevoita.. insa, inainte, o sa ma uit pe acasa sa vad, daca nu cumva am totusi un telefon care sa mearga cu sim-ul nedecupat..
Pana reusesc, poate se corecteaza problema de la sine.. multumesc!