la 17-07-2024 06:22 AM
Buna,am achizitionat un Samsung A 55,5G si am remarcat ca in aplicatiile Whatsapp si Meet nu-mi apare imaginea ,si binenteles nici cei cu care sunt ci=onectat si conversez nu ma vad !Daca comut pe camera din spatele telefonului exista imagine !Am cautat pe muuulte tutoriale sa gasesc hiba,sau mai bine zis sa gasesc "solutia" .Nu am gasit nimic..si fac apel la dv.sa ma "lumineze" !
la 17-07-2024 08:09 AM
Bun, atunci avem una bucata bug de soft. Si intrucat se manifesta si cu alte aplicatii third party, as zice ca problema e la Samsung, nu la Whatsapp/Teams.
In prima instanta, vezi daca ai actualizari de sistem. Daca da, fa-le si verifica situatia dupa aceea. Asta in caz ca poate s-a remediat pe parcurs.
De asemenea, doar in caz ca gresesc, si problema e, printr-o coincidenta, a dezvoltatorului aplicatiei, si nu a Samsung-ului, asigura-te ca ai toate actualizarile aplicatiilor la zi.
Daca e totul la zi, si totusi nu functioneaza, retur telefon si aia e. Personal nu recomand Samsung. Dar daca vrei Samsung, eventual incearca alt model, in caz ca e ceva specific pe modelul asta.
la 17-07-2024 09:33 AM
Mentalitatea e cea care se schimba cel mai greu. Aia e problema… S-au obisnuit sa faca lucrurile intr-un anumit fel si foarte greu ii mai convingi sa le faca altfel, sau sa le gandeasca altfel.
Si, dupa atata timp, observ ca tot cum vor ei le fac. Tot cu aplicatii pe care nu le-a cerut nimeni, si pe care nu le poti dezinstala, tot cu aplicatii “made by Samsung”, bagate pe gat cu forta, cand exista deja solutii direct de la Google, tot cu functii mai mult sau mai putin utile. Tot...stilul Samsung.
Aia e… Eu am tot zis de-a lungul timpului: good hardware, bad software. Asta e parerea mea in ceea ce privește Samsung-ul. Si e pacat de hardware-ul ala.
la 17-07-2024 09:37 AM
Intrutotul de acord..sunt si eu ''recidivist'' Samsung si,dupa acest ''shock'' cu A 55 5G,sunt ca un boxeur ''groggy'' !Multumesc !
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor