anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mesaje nelivrate Samsung Galaxy A41

KARA34
Începător
Am un samsung galaxy A41 si nu imi livreaza mesajele la nici un contact.
Vreo iedee ce as putea face ? Multumesc 🙂
1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember
Kara34: Bun venit in Comunitate. In ideea ca ai activ credit/optiune cu SMSuri incluse, verifica in setarile aplicatiei de mesaje daca numarul Centrului de mesaje este configurat. Ar trebui sa ai trecut numarul: +40744946000. Revino cu detalii despre sesizarea ta.
Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

Jay
Campion certificat
Bună! S-a mai întâmplat până acum? Ești cumva pe prepay? Este posibil să nu mai ai opțiunea activă?!..

FLo1
#StarMember
Kara34: Bun venit in Comunitate. In ideea ca ai activ credit/optiune cu SMSuri incluse, verifica in setarile aplicatiei de mesaje daca numarul Centrului de mesaje este configurat. Ar trebui sa ai trecut numarul: +40744946000. Revino cu detalii despre sesizarea ta.
Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!

Vio73
#StarMember
Bun venit! Se face urmând pașii de aici: https://www.orange.ro/help/setri-sms-143 sau aici: https://www.orange.ro/servicii/sms-si-mms/ Dacă nu reușești, te așteptăm să revii cu detalii aici, în Comunitate! Succes!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Vrajitoarea
Cunoscător
Cei catre care ai incercat sa trimiti au tot Samsung? Intreb pentru ca am patit doar cu cateva numere din agenda si problema s-a rezolvat doar cand am activat din setarile mesageriei tipul de mesagerie implicit - mesaje de chat

And04
Senior
Salutare si bun venit in comunitate! Daca esti pe cartela PrePay si abia ai pus-o in telefon, verifica daca aceasta a fost activata. De asemenea, verifica daca ai semnal la telefon. Uneori din lipsa semnalului dureaza ca mesajul sa se livreze. Verifica daca ai o optiune activa cu sms-uri sau credit pentru a putea trimite mesajele. Nu in ultimul rand, setarile mesageriei sa fie facute corespunzator. Asteptam vesti :) Toate cele bune!

DanielaH
Moderator
@KARA34, s-a rezolvat cu livrarea mesajelor? Te-au ajutat răspunsurile primite aici? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. Mulțumim!
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.