anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei sau Samsung? Ce alegeți?

mariussruben89
Explorator entuziast
Ce ati alege intre ultimele modele de la Huawei sau Samsung?
Eu merg pe principiul, am folosit Samsung, raman pe Samsung, dar am avut ocazia să folosesc si sa am (sa detin) si un Huawei, de care am ramas placut surprins de astfel de modele din partea acestui operator de brand de telefoane.
Desi la culori, mici indicii, detalii nu se compara cu Samsung, totusi ca sa zic asa, fan #Inraiit #al noilor gadged-uri, este totusi o schimbare in acest brand de telefonie mobila. In momentul de față folosesc Huawei Mate 20 lite, cat si S8.
166 Răspunsuri 166

Vio73
#StarMember
Eu sunt utilizator de Samsung de mulți ani, care a achizionat de curând și Huawei și pot susține (cel puțin deocamdată) contrariul. Până nu le ai pe ambele, nu-ți poți face o părere exactă!

Ascary
Campion certificat
Cel mai bine sa testezi ambele modele,aceeasi gama si acelasi an de fabricatie ca sa poti oferi o parere obiectiva

Vio73
#StarMember
Din punctul meu de vedere, e cam clară treaba. Cel puțin la partea cu bateria și semnalul.

Ascary
Campion certificat
Sigur mai sunt si alte chestii bune dar nu le-ai descoperit inca. Ai tot timpul 🙂

Vio73
#StarMember
Pe mine mă interesează bateria, modemul de internet, semnalul și pozele.

Ascary
Campion certificat
Da stiu ca la tine modemul e numarul 1 🙂 Se pare ca pana acum esti multumit de el .

Vio73
#StarMember
Normal, ia uite aici de mai devreme:

Gianni
Cunoscător certificat
Să-l folosești sănătos, Vio 73!

Vio73
#StarMember
Mulțumesc frumos!

Vio73
#StarMember
Văd că ține lejer bateria 2 zile, în continuare. Și la semnal e ok. Deci clar, Huawei este peste Samsung la capitolele astea. O să mai testez și alte modele în viitor, pentru că am făcut greșeala vreo câțiva ani să iau numai Samsung!

Ascary
Campion certificat
A mai pierdut Samsung un fan :))

Gianni
Cunoscător certificat
Anul acesta Huawei a început să cîștige teren în privința telefoanelor ,ca preț și calitate. Să nu-i lăudăm prea tare, să vedem ce se întîmplă pe parcurs. Un telefon îl putem aprecia după minimum 6-7 luni sau 1 an. Dacă în acest timp totul e ok, atunci putem zice că am achiziționat ceva de calitate.

Fost Membru
Neaplicabil
@Gianni, așa e, după 1 an de utilizare poți să-ți dai seama de capacitățile telefonului. Poți să îți dai seama dacă bateria e ok, dacă "se mișcă" la fel ca la început, etc... Și de obicei după doi ani ar cam trebui să-ți schimbi telefonul. Dar dacă e ok și după doi ani de utilizare, poți să mai aștepți :))

Gianni
Cunoscător certificat
@cocolosh dacă după un an de folosință bateria nu pierde mai mult de 15-20% din capacitate atunci poți spune că te va ține destul timp, ca să te plictisești de el.

Fost Membru
Neaplicabil
@Gianni, am un Huawei P20 din august 2018. Crede-mă că bateria ține la fel ca la început. Am rămas plăcut surprins de acest aspect. Nu mai adaug faptul că mi se pare la fel de fluent și performant. Iar camera m-a surprins cel mai mult, nu sunt genul care face poze cu smartphone-ul dar cu acest telefon am făcut o grămadă de poze reușite :) Aș vrea să fac un upgrade dar o să mai aștept.