anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei sau Samsung? Ce alegeți?

mariussruben89
Explorator entuziast
Ce ati alege intre ultimele modele de la Huawei sau Samsung?
Eu merg pe principiul, am folosit Samsung, raman pe Samsung, dar am avut ocazia să folosesc si sa am (sa detin) si un Huawei, de care am ramas placut surprins de astfel de modele din partea acestui operator de brand de telefoane.
Desi la culori, mici indicii, detalii nu se compara cu Samsung, totusi ca sa zic asa, fan #Inraiit #al noilor gadged-uri, este totusi o schimbare in acest brand de telefonie mobila. In momentul de față folosesc Huawei Mate 20 lite, cat si S8.
166 Răspunsuri 166

Vio73
#StarMember
Fiecare are punctele lui tari. Samsung e un brand consacrat, dar Huawei stă mai bine la modemul pentru internet și e mai bun la semnal.

Ascary
Campion certificat
Cred că deja l-a ajuns din urmă și la alte aspecte,camera foto de exemplu la noile modele ar fi mai buna că la Samsung. N-am testat însă din review-uri așa reiese.

Vio73
#StarMember
Da, e clar că și Huawei are destule puncte tari!

Vio73
#StarMember
După ce am făcut o comparație mai atentă între cele două, aș alege Huawei. Problema este că aici intervine și războiul economic între America și China, care va duce în final la probleme în ceea ce privește OS-ul de la Huawei. Nici nu știi cum să mai faci!

ro861
Junior entuziast
Eu cred ca războiul economic SUA-China e departe de se termina și deținătorii de terminale Huawei trebuie sa se pregătească sa folosească Harmony OS sau sa opteze pentru Samsung

Vio73
#StarMember
Nu neapărat Samsung. Mai există și alte soluții. Repet, eu am și Samsung, dar are unele minusuri față de Huawei, din punctul meu de vedere.

Ascary
Campion certificat
Acum depinde si de model. Flagshipurile Samsung deocamdata sunt imbatabile. Din pacate pretul prea mare nu le face prea accesibile.

Gianni
Cunoscător certificat
Lasîndu-i deoparte pe cei care se ceartă , pînă la urmă se vor înțelege , fiecare încearcă să tragă focul la oala lui ca să cîștige cît mai mult. Eu cred că ambele firme, atît Huawei cît și Samsung, sunt firme foarte bune și au produse de calitate . Personal mă interesează calitatea produsului si un preț accesibil , partea de politica și-o rezolvă ei.

Ascary
Campion certificat
Samsung nu prea lasa ștacheta jos in ceea ce priveste pretul flagshipurilor. Huawei face acest lucru si cred ca are mai mult de castigat.

Gianni
Cunoscător certificat
Samsung nu își permite să coboare prețurile prea mult probabil țin și la calitatea produselor.In schimb Huawei o poate face din mai multe motive, materialele nu sunt importate,mîna de lucru mult mai ieftină pe care o folosește in procesul de producție,Aici concurența neloială nici ca preț,sau calitate.

Vio73
#StarMember
Aici da, sunt de acord că depinde și de model. Normal că nu vor lăsa prețurile mai jos, că nu au de ce s-o facă. Merg și cu prețuri din astea, pentru ca au destui clienți.

Razvan
#StarMember
Costul de producție al unui telefon Samsung din gama S e undeva la 4-500$, restul e marketing, lansare, angajați și profit cât mai mare.

Vio73
#StarMember
Habar nu am, dar văd că nu sunt extraordinari și singuri pe lume.

alex_sc04
Junior entuziast
Desi huawei-ul a avut un succes foarte mare anul acesta prin telefoane precum huawei p30 si huawei p30 pro, samsung ofera servicii mai bune, in special pe partea de functionabilitate al software-ului si al componentelor care ofera telefoanelor o durata de viata mai mare

Fost Membru
Neaplicabil
@alex.sc04, dă-ne și niște argumente. De ce spui asta?