anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Fotografii facute cu telefonul

delfinas
#StarMember

Buna ziua, dragilor!

As dori ca in acest topic sa fie postate fotografii facute cu telefonul, in care sa se specifice modelul, eventual modul folosit.

As dori, de asemenea, ca fotografiile sa fie mai mult decat niste poze simple, facute la intamplare, ci unele mai ingrijite, cu cadre deosebite, care sa transmita ceva, ca si cum ati vrea sa le prezentati la un concurs pt amatori.

As dori sa nu se faca editari grosolane, maxim un contrast, luminozitate, micsorare.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!
233 Răspunsuri 233

Radutuby
#StarMember

Samsung S25 Ultra. No edit. 

65131.jpg

65159.jpg

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>

Pololică
#StarMember

Daca tot a fost ieri inceputul anului bisericesc, o fotografie in nota zilei:

IMG_0284.JPEG

Biserica cu hramul Sf. Arh. Mihail a Manastirii Dryanovo, Oblastul Gabrovo. Biserica a fost prima data ridicata in secolul al XII-lea, dar a fost si martora unor lupte din Revlota din anul 1876, premergatoare Razboiului de Eliberare (auzeam printre turistii veniti ceva legat de 150 de ani, dar nu mi-am dat seama pe moment). 

Date tehnice: IPhone 8, ISO 20, F1.8, format 3:4 (3024x4032), 1/571s.

Ca nota de subsol: desi in Manastire era liniste (am ajuns putin dupa ora 17), in parcul unde se afla Comlexul Monahal (Parcul National Bulgarka) era un concert rock. Era "auzibil", dar nu deranjant.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

delfinas
#StarMember

Frecce tricolori 

Honor Magic 8 Pro 

ISO 50  S 1/170s. F 2.6

IMG_20260902_032258.jpg

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Foarte, foarte frumos!

Las si eu 2 poze de la BIAS, dar de acum cativa ani, cu tricolorii nostri 🙂

DanielaH_0-1788441508660.jpeg

DanielaH_1-1788441536141.jpeg

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Superbe fotografii, Daniela!!! Spectaculos BIAS , ca de obicei!

Da, spectaculos, într-adevăr. Atâta doar că trebuie sa stai cu fața în sus în soare, la peste 35 de grade și... te cam pârlești și-ți înțepenește gâtul 😎 Dar merită efortul.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Radutuby
#StarMember

Samsung S25 Ultra. Edit #snapped.

10506.jpeg10495.jpeg

Radutuby
#StarMember

IPhone 15 Pro Max. Egipt

11295.jpg

11291.jpg

11298.jpg