anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Fotografii facute cu telefonul

delfinas
#StarMember

Buna ziua, dragilor!

As dori ca in acest topic sa fie postate fotografii facute cu telefonul, in care sa se specifice modelul, eventual modul folosit.

As dori, de asemenea, ca fotografiile sa fie mai mult decat niste poze simple, facute la intamplare, ci unele mai ingrijite, cu cadre deosebite, care sa transmita ceva, ca si cum ati vrea sa le prezentati la un concurs pt amatori.

As dori sa nu se faca editari grosolane, maxim un contrast, luminozitate, micsorare.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!
225 Răspunsuri 225

Radutuby
#StarMember

Samsung S25 Ultra. Fotografii realizate prin lentila ochelarilor de soare.😄

20260719_115459.jpg

Screenshot_20260721_144822_Gallery.jpg

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>

Radutuby
#StarMember

 Samsung S25 Ultra. No edit. 

29066.jpg

29481.jpg

Radutuby
#StarMember

Samsung S25 Ultra. No edit  zoom 5x

28811.jpg

29484.jpg

FLo1
#StarMember

Mai la început sau după prea mult în soare....

1000025788.jpg

1000025887.jpg

1000025787.jpg

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

Lasă ca sunt faine, oricum aici @delfinas este expertul in Fotografie 😇, mie nu imi iese nici una așa artistică. 😁

Mulțumesc pentru aprecieri!!! 😊

Nimeni nu se naște priceput, "ochiul" se dezvoltă în timp. Important e sa fotografiem tot ce ne apare în cale mai frumos sau deosebit.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Așa este, ai dreptate. Și, într-adevăr, oricine poate face fotografii frumoase, însă în cazul fotografiei artistice, totul depinde de talentul fotografului 😉. La fel este și în pictură: oricine poate picta, dar nu toți o fac la fel de frumos. 🙂

@delfinas: Să pregătești surprinderea momentului datat 12 august 2026.... cu repetiție pentru Europa după 27 de ani. Sper să nu uit în cazul meu. Pare să fie aproape de apus, adică vizibilitate foarte redusă și de scurtă durată. 

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

Eclipsa de soare nu se va putea vedea la București. Cred că tu, la Cluj, o sa ai șansa asta, de a o prinde f puțin, la apus.

delfinas
#StarMember

După ploaie...

Honor Magic 6 Pro 

IMG_20260726_015343.jpg

Radutuby
#StarMember

Samsung S25 Ultra. No edit.

27091.jpg

62663.jpg

Radutuby
#StarMember

Samsung S25 Ultra.  Afternoon sky and colors

63292.jpg

63295.jpg

Radutuby
#StarMember

Căutând eclipsa de soare 😄. Samsung S25 Ultra. 

64687.jpg

64751.jpg

Chiar, ai prins ceva din eclipsa? Asteptam imagini...

Eu doar am sperat, din păcate Dejul e între dealuri, și când a început eclipsa deja era prea târziu să surprind ceva. Am prins doar o părticică din început.

64816.jpg

64821.jpg

64818.jpg

Imaginea este în oglindă față de original din cauza telescopului.😅