anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Daca telefonul este codat pe Orange Romania pot folosii o cartela de Orange Franta?

Vladut55
Începător

Salutari, daca telefonul meu este codat pe orange Romania, pot folosii o cartela de orange din Franta?

1 Soluţie acceptată‚

arsradu
#StarMember

Salut,

Nu. Nu-l poti folosi pe nicio alta retea, indiferent de unde e. Dar il poti decoda inainte, si-l poti folosi ulterior oriunde in lume. 

In plus, nu se mai codeaza iPhone-urile. Avem aici un anunt in sensul asta.

Client Orange

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Dacă te referi la Iphone, singura variantă ar fi să folosești funcția esim de la Orange Romania, care practic iți decodează telefonul și apoi poți folosi orice alt sim, dacă telefonul este compatibil cu rețelele de acolo (dacă îl folosești în Franța).

Ai detalii despre decodarea cu esim de la Orange Romania aici:

https://comunitate.orange.ro/t5/esim-%C8%99i-number-share/decodare-dupa-introducere-esim-iphone/m-p/...

Sau să îl decodezi!

Dar probabil va trebui să folosești și servicii de la Orange Romania.

Altfel, evident că nu.

Baftă!

@Vladut55: Un telefon la Paris, fie nou sau SH este chiar mai ieftin decât în RO și funcțional 100%, mai ales cu SIM francez. Am văzut multe modele, dar nu am luat că nu am fost interesat, mai ales la utilizare preponderent în România. În zonele cu mulți turiști magazinele cu telefoane SH sunt ca ciupercile după ploaie. 

De ce să folosești astfel? Multe aplicații sunt blocate la setări străine (altele decât FR). Deci un dual SIM ar fi o utilizare parțială a funcțiilor telefonului. 

arsradu
#StarMember

Salut,

Nu. Nu-l poti folosi pe nicio alta retea, indiferent de unde e. Dar il poti decoda inainte, si-l poti folosi ulterior oriunde in lume. 

In plus, nu se mai codeaza iPhone-urile. Avem aici un anunt in sensul asta.

Client Orange