anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum scap de acest spatiu in plus adaugat pe ecranul lui XIAOMI 14?

RafaHelper
#StarMember

Salutare!

Am actualizat recent la ultima versiune de soft (HyperOS 3.0.5.0) un telefon XIAOMI 14. Versiunea de Android este 16.
Dupa acest update a aparut un spatiu in plus pe ecran in partea de jos atunci cand folosesc tastatura. 
Cum as putea scapa de acest spatiu?

RafaHelper_1-1768503286735.jpeg

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!
19 Răspunsuri 19

Anca07
#StarMember

Neata Rafa,

Incearca sa intri in setarile suplimentare pentru developeri (din pacate nu stiu sa te ghidez pentru a ajunge la ele pe un Xiaomi), si sa ajustezi de acolo latimea minima/minimum width, undeva la max 440dp (poate fi si sub, pana pe la 420), si apoi incearca un restart al telefonului.

Pentru mine it's a shot in the dark, cu privire la Xiaomi, insa a functionat la un prieten pe un samsung model mai vechi.

Zi cu soare!☀️

Acces setări dezvoltatori:

Setări - Despre telefon - se apasă versiune SO pana apare mesajul ați devenit dezvoltator.

Functia poate fi accesată: Setări - setări adiționale - optiuni dezvoltator

Nu a funcționat, tot acolo e acel spațiu care nu are niciun sens. Mulțumesc oricum @Anca07 !

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Trixen
#StarMember

Salut,
Imi pare sincer rau ca treci prin asta. Stiu din propria experienta cat e de frustrant.
In alta ordine de idei insa, desi nu e neaparat la ce te-ai gandit: nu iti vand un iPhone? 'eftin, ca intre colegi de Comunitate! 😅
Te scapa de problema asta, parol!

EDIT: tin minte ca aveam iconita aceea in functie de cum setam tastatura. Aparea daca era floating.
De asemenea, butonul ala e de language switch si apare daca ai mai multe limbi de tastatura instalate. Poti incerca sa deselectezi "Language switch key" din setarile GBoard, sa vezi macar daca e mai suportabil? Dintre doua rele, zic...

Hahaha va trebui sa refuz politicos aceasta ofertă 😁

M-am gandit si eu la ce mi-ai zis, am încercat cam tot inainte sa postez. Aparent ramane acolo chiar si cu o singură limbă aleasă. O sa încerc sa iau legătura cu Google, Xiaomi si sa verific cu alți useri daca e la fel si pentru ei. Gboard are un buton dedicat pentru schimbarea limbii si nu înțeleg de ce ar implementa cineva atat de urat in design si folosire cand aveai deja opțiunea.