Treaba e asa: daca nu vrei neaparat sa cumperi de la Orange, recomandarea mea ar fi sa cumperi din alta parte.
Pentru ca, de-a lungul timpului, am vazut foarte multi clienti nemultumiti de stoc-uri. Fie nu se actualizau suficient de repede, fie dadeau comanda si nu ajungeau comenzile pentru ca produsele nu mai erau pe stoc, fie asteptau cu lunile sa vina telefonul comandat, fie cand voiau sa dea comanda, primeau eroare ca nu mai e produsul, etc etc etc...
Deci, daca nu cumva ai un motiv foarte bun pentru care vrei sa cumperi telefonul ala de la Orange neaparat, personal iti recomand sa-l iei din alta parte. Ajunge si mai repede, nu-l iei brand-uit Orange, nu-ti mai faci un milion de nervi la relatii clienti... Nu stiu, mi se pare o experienta de cumparare mult mai relaxata si mult mai ok.
Si daca vrei sa-l iei in rate, cel mai bine il iei cu un card de credit. Pot sa-ti recomand Orange Money card de credit, si ai 24 de rate oriunde in lume, la cumparaturi de minim 300 RON.
Dar...evident, fiecare cu prioritatile lui.
Ca idee, S22 Ultra, 5G, 128GB este 4730 RON la Altex: https://altex.ro/telefon-samsung-galaxy-s22-ultra-5g-128gb-8gb-ram-dual-sim-phantom-black/cpd/SMTS22U1BK/
Client Orange