Eu detin si folosesc atat Mate 10 lite, cat si Mate 20 Lite si observ niste diferente pe partea de camera (ma intereseaza, pt ca ma pasioneaza fotografia), rezolutie, baterie. Plusul fiind pt Mate20lite, fireste. Am folosit si P-uri lite, de aceea pot sa fac diferenta si intre P si Mate. Prefer variantele Mate, pt ca au ceva in plus de P-uri, de obicei (mai ales pe partea de camera) pe Mate lite gasesti unele functii de la gama P Pro anterioara, iar Mate are baterie mai mare decat un P.
Sfatul meu e sa te indrepti spre Mate 20 lite, intre Mate10lite si P20Lite nu-s mai deloc diferente, sunt aproape la fel. In plus, Mate20lite a primit recent Android 9, ceea ce la celelalte nu se va intampla. Poti lua in calcul, de asemenea, P 30 lite, o varianta imbunatatita a lui Mate20Lite.
Pentru a te edifica mai bine asupra diferentelor intre modele, intra pe un site care le are pe toate si baga "compara", asa vei vedea mai bine ce te intereseaza.
Last edit: azi am instalat Android 9 pe un P20lite al unui prieten, dar eu tot la Mate20lite sau P30lite as "atenta"...
🙂
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!