anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cod reducere telefoane Honor nefunctional

Kriss1980
Junior

Salut , codul de reducere pentru telefoanele Honor din oferta actuală nu funcționează și primesc eroare "utilizarea acestui cod nu este permisă".

23 Răspunsuri 23

Încearcă să prelungești trecând la un abonament superior.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Am incercat toate variantele de abonament la prelungire și nu funcționează.Cred că sunt probleme pe cont de când a fost mentenanță la site-ul Orange acum câteva săptămâni.De atunci nu mai merge nici un cod de reducere pe contul meu.

Ești în afara perioadei contractuale? De când ai abonamentul actual și de când nu ai mai luat un telefon de la Orange?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Kriss1980
Junior

Sunt in afara perioadei contractuale pe acest numar abonamentul este expirat din aprilie 2024 iar telefon am luat în 2022 pe acest număr. Nu am rate active la Orange toate sunt închise de luni de zile.

Încearcă HONOR150, a mai fost o situație când codul era greșit.

Fost Membru
Neaplicabil

Nu cred pentru că la mine a mers.

Și in modul delogat merge și la Kriss

DanielaH
Moderator

@Kriss1980, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Kriss1980
Junior

Am trimis mail încă nu am primit răspuns.

Mulțumesc pentru răspuns. Te așteptăm să revii cu vești bune să ne spui cum s-a rezolvat.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.