anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cod reducere telefoane Honor nefunctional

Kriss1980
Junior

Salut , codul de reducere pentru telefoanele Honor din oferta actuală nu funcționează și primesc eroare "utilizarea acestui cod nu este permisă".

23 Răspunsuri 23

Anonim
Neaplicabil

Am simulat în magazinul Orange și pentru achiziționarea unui abonament nou împreună cu un telefon honor voucherul a fost validat.

Încerci să prelungești un abonament sau dorești un abonament nou?

Kriss1980
Junior

Incerc sa prelungesc un abonament ce nu mai are perioada contractuala de 4 luni.

1000010290.jpg

1000010289.jpg

  

Anonim
Neaplicabil

Nu găsesc termeni și condițiile ofertei, este posibil că oferta sa fie valabilă doar pentru abonamentele noi.

Va trebui sa iei legătura cu ei pentru a obține mai multe informații.

https://comunitate.orange.ro/t5/magazin-online/contact-magazin-online/td-p/44921 

Codul de reducere nu funcționează nici dacă vreau sa fac un abonament nou.

Anonim
Neaplicabil

Dar atunci când ești delogat funcționează?

Accesează linkul Reguli de aplicare, pe care îl văd în prima poza jos. Acolo îți va spune ce condiții trebuie să îndeplinești pt a fi eligibil(a).

Incearca sa comanzi si sa aplici voucherul VARAHONOR150, fara a folosi punctele Thank You. La Reguli de aplicare scrie ca:

• "Pentru o tranzacție se poate consuma maximum un voucher de tip Buy-Back, un voucher specific pentru anumite campanii promoționale și 3 vouchere de tip numeric
  • Voucherele se consumă în ordinea de aplicare
  • Prioritate au voucherele cu valoare numerică și apoi cele procentuale"

Nu vad unde s-ar incadra punctele OTY, asa ca merita o incercare fara acestea.

Nu functioneaza nici asa. Am luat legatura si cu cei de la suport din aplicatia My Orange si ei spun ca ar trebui sa apara un buton "Aplica" pentru voucherul respectiv ceea ce la mine nu apare.Nu are rost sa mai incerc deoarece nu merge nici o varianta. Multumesc pentru raspunsuri. O zi buna.

Cum nu apare? E fix in prima captura, langa campul de voucher.

Trebuie sa apară ceva de genul:

1000010302.jpg

Anonim
Neaplicabil

Nu are nici o legătură.

Și la mine nu apare butonul însă pot introduce manual codul.

Anonim
Neaplicabil

Prin chat operatorii sunt cam nepregătiți.

Trimite un email sau suna la 300 unde ți se va deschide o sesizare și vei fi contactat/a

Kriss1980
Junior

Atunci funcționează dar nu mă ajută deoarece eu vreau sa prelungesc un abonament.Cred că sunt ceva probleme pe cont deoarece nici la celelalte telefoane din oferta hot summer nu îmi apar reducerile.

Anonim
Neaplicabil

Asta e concluzia la care vroiam sa ajungem că este o problema de cont.

Poți încerca și de pe un alt browser

Daca nu funcționează ia legătura cu ei prin metodele prezentate mai sus.