anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cel mai bun telefon de buget va fi Motorola

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Motorola G8 Power s-ar putea să fie cel mai bun telefon accesibil. La 1000 lei va aduce ceva nemaiîntâlnit în acest buget: rezistenta la apă și difuzoare stereo. Completând cu un sistem de operare aproape pur, baterie de 5000 mAh, procesor destul de capabil Snapdragon 665, ecran mare cu decupaj tip picătură, mie îmi sună bine tare. Ce părere aveți despre acest telefon?
22 Răspunsuri 22

Ascary
Campion certificat
Nu ma contraziceam cu tine Noah 🙂 Am vrut sa scot in evidenta alt aspect.

Vio73
#StarMember
Repet, eu am o impresie bună despre acest brand și cred că e ok telefonul la banii ăștia! Totuși, trebuie să avem mai multe detalii!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Razvan
#StarMember
Așteptăm să apară la magazinele și operatorii de telefonie din țară și să vedem și la ce preț de lansare va fi disponibil.
Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Vio73
#StarMember
Ar fi tare să aibă Volte și Wowifi!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Am dat comanda de telefon, voi posta review-ul lui in curand 😄

Jay
Campion certificat
Bravo!.. Daca intr-adevar a fost 1000 de lei, cu procesorul si bateria din descriere, cred ca a meritat.. Asteptam sa vedem ce iese, după testare 🙂

Ascary
Campion certificat
Asteptam cu interes primele impresii @RecenziiPeBune si apoi,asa cum ne-ai obisnuit,un review detaliat.

Vio73
#StarMember
Te așteptăm cu impresii! Felicitări!