anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Când vor ajunge la cumpărători iPhone 12 Pro Max achiziționate prin precomandă?

Anesdor
Junior
Vor ajunge in data de 13 sau pt ca ziua coincide cu Black Friday or sa mai întârzie o saptamana?
377 Răspunsuri 377

Catta
Junior entuziast
Acum reprezetant orange... si magazin Orange.. cred ca e diferenta...vedem care are noroc...sa aibe mai repede de pro max , plus ca eu am optat cu ridicare din magazin .

messeriasu
Junior entuziast
Și eu am o comanda din magazin din 7 nov... in 12 am primit sms de comanda in procesare. De atunci radio silence... am sunat la magazin, inclusiv vizitat... nada...

Irina98
Junior
Eu am facut precomanda in data de 6 la 10:30 dimineata si nu am primit inca telefonul si nici nu stie nimeni sa imi ofere detalii despre el...este vorba de 12 Pro Max Pacific Blue

Catta
Junior entuziast
A primit cineva ...iphone 12 pro max.. din comanda data in magazin?

Elena_34
Junior entuziast
Buna, nu, inca sper ca o sa primesc SMS ul cat mai repede. Insa incep sa cred cele 30 de zile. Plus ca vad ca nimeni nu are telefoanele pe stoc nici cei de la IStyle

messeriasu
Junior entuziast
Am primit sms ca in 5 zile îmi expira cele 30 de zile de la comanda și sint invitat la magazin pentru extinderea comenzii... deci 30 zile nu-s suficiente pentru comanda 😞

Elena_34
Junior entuziast
Mda, ce sa zic mi se pare foarte dragut ca cei de la Orange ne si raspund aici, vin cu explicatii foarte bune pentru toate intrebarile/ discutiile de aici . Inseamna ca voi primii si eu curand sms ul sa merg sa prelungesc perioada comenzii .

Catta
Junior entuziast
Uff..... nasol... la mine nu au trecut decat vreo 16 zile ....poate se remediaza problema...pana cand se implinesc cele 30 de zile..

Elena_34
Junior entuziast
Eu nu inteleg rostul acestor precomenzi daca nu se onoreaza la timp si se vor livra catre clientii in momentul in care vor aparea pe stoc peste tot :)) ( de mentionat este ca in data de 13 sau 14 Noiembrie cand am fost eu ultima data in magazin mi s-a spus ca au ajuns deja jumatete din precomenzi) . Mi-as dori ca cineva de la Orange sa ne ofere niste raspunsuri de ce exista aceste intarzieri.

Catta
Junior entuziast
Am intrebat si de curiozitatea la Istyle si cei de acolo mi-au spus ca nu mai primesc comenzi pentru iphne 12 pro max, pentru ca au deja foarte multe comenzi care nu sunt onorate...dar estimativ ca livrarea ar fi undeva la 2 saptamani...deci probabil clar mint si ei...Cred ca romania a fost depasita de numarul foarte mare de comenzi pe acest model...de acolo poate si blocajul acesta...plus ca e posibil in europa sa fie destul de putine pe stoc... si sa nu existe de unde operatorii nostri de telefonie sa nu aiba de unde sa le importe mementan....

Elena_34
Junior entuziast
da, orice se poate. Eu le-am trimis un mail celor de la Orange in speranta ca imi va oferi cineva un raspuns plauzibil la aceste intarzieri .

Irina98
Junior
Sunt persoane care au primit informații legate de iPhone 12 pro max și cand se vor onora livrările precomenzilor?

paduu15
Junior
Salutare. Aveti vreo data estimativa pentru cand vor reveni in stoc iPhone 12 Pro si 12 Pro Max? Acusi se face o luna de cand s-au epuizat stocurile si de atunci nu a mai aparut nimic, in special cele de 128 GB.

DanielaH
Moderator
Ne pare rău pentru situația întâmpinată și înțelegem perfect nemulțumirile voastre. Ne-am interesat la colegii noștri și, într-adevăr, nu au fost încă livrate toate cantitățile comandate pentru anumite capacități/ culori de iPhone 12 pro si 12 pro max. Așteptăm de la Apple cantități noi. Dacă sunteți de acord, putem verifica punctual situația fiecăruia dintre voi. Vă vom trimite în cursul zilei de mâine un mesaj privat (pe adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat în Comunitate) pentru a ne trimite câteva informații ce nu pot fi făcute publice aici. Mulțumim pentru înțelegere.
Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Catta
Junior entuziast
Mulțumim. Așteptăm maill pentru a va oferi detaliile comenzi ( nr comanda) sau de ce date aveți nevoie.