la 02-09-2024 12:53 PM
Daca este semptembrie este "lansare Apple" pentru fanii Iphone este un eveniment orice s-ar zice .
Voi ce ziceti "ai-telefon"(iphone)(16) sau nu ai - "a fi sau a nu fi" 🙂
Deci merita sa va schimbati iphone 15 cu iphone 16 ... sau mai bine iphone 14 sau 13 cu iphone 16 ?
la 02-09-2024 01:13 PM
Well, intotdeauna vor fi pro si contra pentru noua generatie (indiferent de producator).
Sincer, diferentele intre IPhone sunt mici (nu ma refer intre primul si 15/16, ci intre generatiile apropiate), deci, ca design nu stiu ce sa zic. Sunt destul de "clasic" in ceea ce priveste partea vizuala a unui telefon. Nu prea ma dau in vant cu "socurile" de la o generatie la alta, cu atat mai mult cu cat interiorul (caii putere) nu prea sunt asa multi incat sa ma faca sa trec de la ce am in mana la modelul nou.
Din pacate, la Apple vad de 3-4 ani mai mult o aliniere a softului cu ceva "artificii" Android decat noutati. Bine, sunt de acord ca integrarea IOs (IOs+MacOS) mi se par cele mai bune din piata. Poate doar Huawei sa se apropie ca ecosistem intre dispozitive (dar si aici mai sunt de zis cate una, alta).
Sincer, nu as trece de la un IPhone mai nou de 3 ani la generatia noua. Strict la ce au lansat in ultimii 6 ani, nu vad sa faca vreo diferenta care sa justifice sumele platite. Plus ca in afara SUA nu prea ofera promotii, in sensul ca "acasa" ofera gratuit noul IPhone (sau contra unei sume modice de bani pe vechiul telefon) la operatori la abonamentele mai maricele (alta piata, alte cerinte, alte reguli). In Europa mi se pare ca nu prea acorda mare interes clientilor.
la 02-09-2024 03:09 PM
Depinde de unde vii. Daca vii de pe un model mai vechi de iPhone, sigur, merita upgrade. Daca ai deja 13/14/15 (poate chiar si 12), pererea mea e ca nu are rost. Daca vrei neaparat AI...mai degraba astepti un pic, si iti iei 15 Pro, poate un pic mai ieftin. Eu unul nu vreau, si cu toate ca stiu ca la un moment dat cel mai probabil o sa-l primesc si eu, vrand nevrand, la urmatorul upgrade de telefon, nu ii simt lipsa in momentul asta. In plus, cred ca mai e de lucru la el. Asa ca...mai astept.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor