la 06-11-2024 11:06 PM
Salut,
Aveti idee se poate achizitiona un telefon mobil fara prelungire abonament si cu plata integrala? Am obs ca nici asa nu as avea voie. Am fost un client cu peste 20.de ani ab la ei,iar dupa decesul tatalui ( titularul de drept), am pierdut tot istoricul, deoarece nu au vrut sa schimbe titularul decat printr-un ab nou care nu are decat 5 luni.
Multumesc pt orice ajutor!
la 06-11-2024 11:17 PM
Adrian, bun venit in Comunitate!!!
Imi pare rau de situatie. Daca faci o simulare de achizitie in magazinul online si nu poti cumpara un telefon, chiar si la pret intreg, inseamna ca numarul tau nu e eligibil.
Ai incercat achizitia cu credit tbi bank? https://www.orange.ro/plata-rate-tbi-bank/
07-11-2024 06:06 AM - editat 07-11-2024 07:48 AM
Salutare!
În mod normal, se poate. Dacă nu poți, ia legătura cu ei prin acea fereastră pop-up care se deschise când ești pe un produs din magazinul online și insiști, iar acolo te întreabă dacă ai nevoie de ajutor. Alegi ,,Da" și intri în conversație cu ei, după ce completezi numărul de telefon și adresa de email, dacă nu ești deja logat în cont. Programul este de pe la 9 sau 10 dimineața, până pe la 18 seara, doar de luni până vineri sau le scrii la adresa magazinonline@orange.ro .
În altă ordine de idei, telefon poți să-ți iei cu banii jos de la Altex, Emag, Flanco, etc, mai ales că la unele dintre ele este (ca și la Orange) Black Friday.
Sper să te descurci acum.
Baftă!
07-11-2024 08:57 AM - editat 07-11-2024 09:19 AM
Salutare,
La achiziționarea unui telefon cu plata integrala nu ar trebui sa ai probleme.
Cum ai încercat achiziționarea telefonului și ce eroare ai primit?
Poți face o simulare in magazinul online și să ne trimiți un screenshot.
Încearcă să realizezi comanda fara sa te loghezi/autentifici in magazinul online.
la 11-11-2024 09:30 AM
@Adrian861, ai făcut o simulare în magazinul online?
la 11-11-2024 04:56 PM
Nici daca cesionai nu aveai vechimea sa iti iei. Numarul de telefon are vechimea necesara, adevarat, dar contul tau de client nu are. Cesiune sau numar nou, tot la 0 luni vechime erai la inceput, dat fiind contextul.
la 11-11-2024 05:04 PM
Ce treabă are vechimea cu achiziționarea unui telefon cu plata integrala (fara abonament)?
"Aveti idee se poate achizitiona un telefon mobil fara prelungire abonament si cu plata integrala? Am obs ca nici asa nu as avea voie"
la 11-11-2024 05:28 PM
" Am fost un client cu peste 20.de ani ab la ei,iar dupa decesul tatalui ( titularul de drept), am pierdut tot istoricul, deoarece nu au vrut sa schimbe titularul decat printr-un ab nou care nu are decat 5 luni."
Isi ia la liber pentru ca nu are vechime sa isi ia cu subventie. I-am explicat ca nici daca cesiona nu avea vechime, si tot aici ajungea. Daca citesti tot ce a scris, iti dai seama ca ar fi vrut sa isi ia cu subventie. Si te rog nu te mai baga in seama aiurea, mersi.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor