Produse resigilate, da. Telefoane/laptopuri, nu. Cu toate ca am cumparat electronice la mana a doua. 🙂 Nu intra chiar la "resigilate", dar nu le pot considera nici noi. De asemenea, le-am intors pe toate partile inainte sa le cumpar.
Asa ca, raspunsul meu este...depinde. :))
Depinde de produs, cum zicea si Tina, depinde de defect, depinde de reducerea pe care o ai luand in calcul acel defect.
De obicei produsele resigilate au doar defecte estetice, gen mici zgarieturi, ambalajul deformat in timpul transportului, sau chestii de genul asta. Motiv pentru care, tot de obicei, nici reducerea nu este foarte mare.
In general, prefer sa cumpar produse noi. Tocmai pentru ca in cele mai multe dintre cazuri, reducerea respectiva nu e suficient de mare, si imi place sa fiu eu primul care il scoate din cutie. :D
Cu toate asta, cum am zis, am cumparat si produse resigilate. In cazul meu, era doar un cablu HDMI. Care s-a dovedit a nu ma ajuta prea mult oricum, dar asta e alta problema.
Asa ca, depinde. Daca merita, daca nu e ceva super scump (cum a fost cablul meu de exemplu), daca nu e ceva la care tin neaparat sa fiu eu primul proprietar, daca pretul e suficient de "imbietor" pentru a face cateva compromisuri, si nu in ultimul rand, daca acele compromisuri nu sunt foarte mari si puse in balanta cele doua dau un echilibru ok, atunci da, o sa cumpar si resigilat. Dar ca regula generala, prefer sa cumpar de nou.