la 23-02-2025 01:01 PM
Buna ziua. Știe cineva daca un încărcător Oppo tip C merge la telefon Samsung a16? Aștept răspuns. Acum daca comanzi telefon, vine fara încărcător, doar cablu atât. Multumesc
la 23-02-2025 04:32 PM
NU ”watt-ii” prea mulți sunt problema (ar fi problemă dacă ar fi mai puțini), ci TIPUL acestora. Da, similar dacă vei încerca Anumite adaptoare (chiar cu încărcare rapidă) pe care apare ”PD25W” (Power Delivery technology) nu vor fi compatibile cu tehnologia de ”Încărcare rapidă” utilizată de Samsung, indiferent de cablul utilizat.
Bineînțeles, și cablul contează, preferabil să utilizezi pe acela livrat împreună cu telefonul. Altfel, unele dintre ele, datorită modului constructiv, ”pierd” curent și nu vor putea asigura amperajul necesar unei încărcări rapide. Ba mai mult, telefonul va da mereu mesaje de ”conectare greșită” a cablului sau adaptorului la telefon.
Ca un sfat, ”nu cumperi mereu un încărcător, așadar orientează-te spre un model care să acopere necesarul de putere inclusiv pentru un model viitor”. Limitarea la 20-25W va produce neplăceri pe viitor și achiziții suplimentare.
la 23-02-2025 03:51 PM
Mulțumesc pt sfat. Da o sa aștept. Și îi întreb și pe domnii de la Orange, când o să mă sune, daca se potriveste unul cu altul. Daca nu, o sa comand un încărcător.
la 23-02-2025 02:29 PM
Salutare!
Nu recomand încărcător de altceva , pentru că vei strica telefonul foarte repede!
În teorie, funcționează orice încărcător, dar doar ocazional. Altfel, pentru că sigur alt amperaj, vei deteriora iremediabil bateria, probabil și placa de bază, etc.
Deci mare atenție cu chestii din astea!
Am avut un telefon Samsung S9, la care mi s-a dus doar cablul ( încărcarea rapidă) și stăteam vreo 3 ore cu el la încărcat. Am mers la Altex, telefonul fiind în garanție și le-am spus că nu trimit telefonul la garanție doar pentru cablul respectiv și îl cumpăr. Mi-au spus că nu au original și îmi recomandă un Hama nu știu de care. L-am cumpărat mulțumit și în nici o lună, bateria telefonului nu mai ținea decât vreo 3-4 ore maxim. M-am dus cu el în garanție ( cu cablul original, că pierdeam și garanția dacă mai spuneam ce făcusem) și mi-au schimbat bateria și totul, doar carapacea telefonului a mai rămas neschimbată.
Deci, mare atenție!
la 23-02-2025 02:34 PM
Asta era atunci, acum UE obliga producatorii sa foloseasca acelasi tip de incarcator la orice telefon, inclusiv la iPhone. Teoretic, ar trebui sa mearga orice incarcator la orice telefon, depinde doar de cand e acel incarcator.
23-02-2025 02:54 PM - editat 23-02-2025 03:02 PM
Eu am telefoane cumpărate recent și diferă la amperaj, deci n-aș avea încredere . Ele funcționează și cu alt încărcător, dar ... Toată lumea recomandă încărcător original.
@Simona19, te sfătuiesc să întrebi la Samsung suport:
https://www.samsung.com/ro/support/#contact
Detalii despre specificațiile bateriei găsești și aici .
Baftă!
la 23-02-2025 03:58 PM
O sa vad cum fac, comand un încărcător, și dacă nu are, îmi iau alt telefon care sa cumpăr și încărcător. Vad eu. Multumesc
la 23-02-2025 03:54 PM
Vă mulțumesc pt răspuns și pt sfaturi. Oare să se strice daca folosesc încărcătorul de la oppo la Samsung. Trebuie sa comand un încărcător ,cu venirea telefonului. O zi frumoasa
la 23-02-2025 03:56 PM
Bine că mi ați spus de Hama asta sa nu comand. Daca se strica bateria!
la 23-02-2025 05:54 PM
Cu mare drag! Sper să faci alegerea cea mai bună!
la 23-02-2025 07:29 PM
Sper sa nu deranjez. Incerc sa fac comanda cu prelungirea abonamentului și.mi arată la achiziționarea telefonului că am rata pe lună de 30 lei, și abonament de 11 euro. Dar eu am oferta cu 5,5 euro/lună. Oare să.mi prelungească abonamentul la 11 euro, de la 5,5 cât am?? Incerc sa fac telefonic. Aștept raspuns
23-02-2025 07:47 PM - editat 23-02-2025 07:58 PM
Probabil ai avut o ofertă specială! Te sfătuiesc să ceri o ofertă personalizată, prin telefon sau din secțiunea Contact .
Dacă îți apare 11 euro, clar așa va fi.
Dacă o faci telefonic, le ceri să îți trimită anexa pe email și apoi să îți dai ( sau nu ) acordul.
Sper să reușești!
Baftă!
la 23-02-2025 08:06 PM
Da, mulțumesc frumos pt conversație. Așa este, îmi apare 11 euro, am intrat acum pe Contact, la prelungire abonament. Nici nu știu ce să fac. Voi vedea. Multumesc
la 23-02-2025 08:13 PM
Cu mare plăcere! Sper să reușești ce ți-ai propus!
Seară faină!
la 23-02-2025 08:28 PM
@Simona19: Abonamentul este corect, adică Smart de 11euro. Darpentru perioada minimă contractuală pe care este încheiat (adică 24 de luni) abonamentul are 50% reducere, plătind doar 5,5euro (conform ofertei menționate).
la 23-02-2025 09:35 PM
Da, exact. Și de ce sa mi facă de 11 euro când eu am reducere prin jumate
la 23-02-2025 10:00 PM
Pentru că abonamentul este de 11 euro, însă pe cele 24luni (perioada contractuală prevăzută și în ofertă și contract) ai discount de 50%. De altfel și oferta la asta face referire: la abonamentul de 11euro (pentru că nu există abonament de 5,5euro, ci de 11euro redus cu 50%)
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor