anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

VoLTE pe Oneplus 5T

D_Uctilul
Junior entuziast
Hello! Este cineva cu acest model de mobil (Oneplus 5T) care a putut activa si utiliza optiunea de VoLTE?
5 Răspunsuri 5

Razvan
#StarMember
Momentan serviciile Volte și Vo-wifi nu sunt disponibile pe acest model de telefon. Sunt slabe șanse să primești setările oficiale din partea producătorului. Ca și recomandare, ar trebui sa bați la cap operatorul și producătorul în același timp și poate la următorul update va integra și setările volte/vo-wifi.

D_Uctilul
Junior entuziast
Referitor la operator, cred ca atata vreme cat telefonul nu face parte din oferta Orange, sansele sunt aproape zero...referitor la producator, le-a fost sesizat acest lucru dar îmi pare ca atentia le este indreptata spre pietele care conteaza (India, de exemplu). Multumesc pentru raspuns.

Vio73
#StarMember
Din câte știu eu, nu merge Volte pe acest model.

Romeo_
Senior certificat
Draga domnule D’Uctil / Daca nu-ti este util / Acest tip de telefon / Poti sa-l schimbi cu un iphone / Sau cu unul compatibil / Ce e mai usor platibil / Si care e dezinvolt / Cu tehnologia Volte 😉

FaraUnID
Campion certificat
Foarte multe telefoane comercializate la noi de catre "Gigel SRL" si care detine un magazin online in garsoniera de la etajul 4, sunt aduse in Romania pe cale mai putin oficiala, adica zona gri a comertului. In principiu un astfel de telefon care nu a fost destinat a fi comercializat pe a numita piata, nu va primi update-urile destinate acelei piete si este posibil nici sa nu fie compatibill 100% cu serviciile oferite de operatorii telecom din piata respectiva.