anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Intrebari despre abonamentul Voce Fixa Nelimitat GSM

Antech
Junior

Salutări!

Cochetez cu ideea de a porta un număr de telefon fix din rețeaua Digi în rețeaua Orange. Deoarece Orange nu oferă acoperire prin fibră în zona mea, mi s-ar oferi varianta abonamentului prin GSM. Am următoarele întrebări:

1. Se poate porta un număr geografic de tipul 03XX pe abonamentul Voce Fixă Nelimitată GSM? Pe site-ul Orange, la capitolul "întrebări frecvente" scrie "Da, numărul tău de fix poate fi portat în rețeaua Orange pe serviciul de telefonie fixă", dar am ales să vă întreb și pe voi în speranța că găsesc o confirmare în rândul celor care au efectuat acest proces.

2. Înțeleg că mi s-ar oferi o cartelă SIM și un terminal "Maxcomm MM35D". Bineînțeles, cartela poate să fie folosită și într-un telefon mobil. Sunt conștient că trebuie să înregistrez zona în care aș folosi acest serviciu și de limitările geografice specifice unui serficiu de telefonie fixă. Întretrebarea mea e: aș avea acces la tehnologia VoLTE?

3. Pe site scrie că se oferă o reducere lunară de 10 lei la achiziționarea abonamentului împreună cu un alt serviciu de la Orange pe o perioadă de 24 de luni, prețul final rezultat fiind de 6 lei, dacă am înțeles bine. Dacă am deja un alt serviciu de la Orange a cărui perioadă contractuală e pe cale să expire, mi s-ar oferi această reducere la o eventuală reînnoire a vechiului contract pentru o perioadă de 24 de luni?

1 Soluţie acceptată‚

Salut, Antech,
Numerele fixe de forma  03XX  se pot porta pe abonamentul de Voce Fixa Nelimitata GSM. Sim-ul poate fi utilizat si in alte dispozitive compatibile cu cartela USIM, insa poate fi folosit doar in locatia pentru care a fost setata zona de functionare a acestui serviciu. Serviciul Volte nu este disponibil pentru telefonia fixa.
Ofertele promotionale oferite la activarea abonamentele se poate activa doar in perioada activa a campaniei din care fac parte. Colegii nostri din departamentul de Vanzari iti poti comunica mai multe detalii in cadrul ofertarii.
Multumim!

Vizualizare soluţie în postul original

2 Răspunsuri 2

Vio73
#StarMember

Salutare!

La toate aceste întrebări îți pot răspunde doar ei, dacă îi contactezi prin Chat Djingo , din aplicația My Orange- Altele (cele 3 punte din dreapta jos)- Contact și feedback- Scrie-ne și apoi alegi varianta  Transfer operator sau chiar la numărul 300/0374300300, urmând îndrumările Djiei!

Baftă!

Salut, Antech,
Numerele fixe de forma  03XX  se pot porta pe abonamentul de Voce Fixa Nelimitata GSM. Sim-ul poate fi utilizat si in alte dispozitive compatibile cu cartela USIM, insa poate fi folosit doar in locatia pentru care a fost setata zona de functionare a acestui serviciu. Serviciul Volte nu este disponibil pentru telefonia fixa.
Ofertele promotionale oferite la activarea abonamentele se poate activa doar in perioada activa a campaniei din care fac parte. Colegii nostri din departamentul de Vanzari iti poti comunica mai multe detalii in cadrul ofertarii.
Multumim!