anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefoanele Huawei au disparut din magazinul Orange

user_14622650
Junior

Salut! Oferta de telefoane  in Orange Shop-ul online este deosebit de slaba. Ma intreb pe cand vom avea de ales si dintre modele de top de la Huawei?

11 Răspunsuri 11

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

Salut! Iti recomand varul lui Huawei, Honor. Au telefoane cam la fel, dar si cu 5G su GMS.

Da de acord dar vreau ultimele lor modele aparute de ceva vreme .  aici avem doar modele vechi

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

Nu e asa! Intra pe https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane?filter=Instoc,Noi,Cuabonament1,Honor si gasesti cele mai noi modele Honor.

FLo1
#StarMember

@user_14622650: Având în vedere cererea mai scăzută cauzată de lipsa aplicațiilor GMS, probabil nu va fi prea curând. Dar e bine cât există alternative, majoritatea indicând Xiaomi, ca migrare de pe Huawei, și ai inclisiv aplicații GMS. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, Orange aduce modelele care se vând și orice companie ar face la fel. Și eu am fost posesor de Huawei, dar am trecut la Xiaomi, tocmai datorită lipsei serviciilor GMS.

Cam asta este situația și trebuie să ne adaptăm!

Pololică
#StarMember

Din păcate nici în magazinul propriu Huawei nu prea mai ai ce alege. În vara puteai scălda ochii la 8 modele (Nova 11i, 11 și 11 Pro, P60 Pro, Mate 50 Pro, seria Y61/70/90), acum bate vântul. Stoc cred ca mai au la Nova 11.

Din păcate, lipsa informării ca GMS (Google Play) este doar o alternativă și că 90% din aplicații sunt perfect funcționale cam duce la lipsa vânzării și de aici stocurile foarte mici.

Ar trebui să se lanseze luna viitoare Nova 12, dar... nu știu dacă ajunge și la noi. Mate 60 Pro cu 5G încă nu a ajuns în afara Chinei și am o reținere ca Huawei cu 5G o să avem parte. 

Razvan
#StarMember

Au dispărut din magazin si telefoanele sony, ultimul Sony Xperia 5V nici nu l-au mai adus. 

Pololică
#StarMember

Am aruncat un ochi pe eMag: mai au doua 4 P60 Pro: unul la 4.000 lei si celelalte 3 la 6.000...

radumacarie1992
Junior entuziast

Nu inteleg faza, toate aplicatiile GMS sunt in huawei store, trebuie doar sa dai download, eu folosesc un Huawei Nova 9 si toate merg impecabil, cred ca e doar o preconceptie gresita.

Majoritatea sunt functionale, dar:

  • cele mai multe nu au nevoie de GMS
  • unele care au nevoie de GMS atentioneaza ca au nevoie, dar functioneaza si fara (aplicatia eBloc, de exemplu: zice ca are nevoie de GMS, dar e la fel de functionala si fara)
  • foarte putine aplicatii uzuale (Google Pay si Android Auto ar fi cele mai cunoscute) nu sunt functionale pe telefoanele Huawei (chiar au nevoie de GMS).

Pentru restul, exista GBox (pentru aplicatiile GMail, Harti, Youtube, etc), Curve sau aplicatiile bancare (in loc de GPay), plus alternativele (Petal Maps, ar fi un exemplu foarte bun).

Multe aplicatii (Whatsapp, Facebook, Instagram, etc) se pot descarca de pe site-urile proprii, deci nu vad inconveniente... 

Apropos de alternative (chiar una home nade) :

Screenshot_20240120_080042.jpg