anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Sugestie] - accesorii Orange branded!

arsradu
#StarMember

Salut!

Sugestie pentru Orange: extindeti, va rog, gama de accesorii si merch in general, branded Orange. Cei care sunt clienti fideli si care sunt multumiti de Orange, cred ca ar purta cu placere ceva de genul asta.

Mai demult (cred ca inca exista, dar e adevarat ca nu am mai cautat), existau tot felul de nimicuri, branded Orange. De exemplu brelocuri cu Millidge si Doig.

Si ma gandeam: oare de ce nu exista mai multe astfel de accesorii? Cu logo Orange, cu personajele simpatice de mai sus, si asa mai departe.

Adica, da, la baza, Orange vinde servicii. Dar au mai avut inclusiv telefoane branded Orange (SPV daca imi amintesc eu bine). Deci...cu siguranta nu e ceva necunoscut.

Spre exemplu, mi-ar placea foarte mult o husa din silicon, sau plastic cu layer de silicon aplicat, dar de calitate, neagra, cu butoane portocalii. Si ai zice ca n-ar trebui sa fie nimic complicat, si ar trebui sa gasesti asa ceva pe toate drumurile. Ei bine, nu prea. Eu unul nu am gasit ceva ca lumea, si in combinatia asta de culori. Deci, se pare ca e mai putin comun decat ai crede.

Deci, ma gandeam sa propun poate extinderea gamei de accesorii si catre huse de telefoane/casti etc, fie branded Orange (cu logo-ul Orange, undeva dragut intr-un colt), fie in culorile Orange. Poate si huse cu cele doua personaje de mai sus, de ce nu.

Universul accesoriilor este foarte mare si sunt sigur ca s-ar gasi cel putin cateva tipuri de produse care sa aiba priza la public, mai ales daca sunt de calitate.

Mie unul mi-ar placea foarte mult. Iar in momentul asta, chiar as cumpara o husa in culorile astea, sau cu brand Orange, pentru telefonul meu. Din pacate, n-am gasit. :))

Iar acum ca ma gandesc mai bine, se pot include si tricouri, sepci, hanorace, bandane, abtibilduri, tot felul de chestii de genul asta. Sau, intrucat vad ca sunt probabil ceva parteneriate cu Netflix si Max, poate ceva tricouri cu personaje din serialele Netflix sau Max. Cu IP-ul (intellectual property, in cazul asta) ambelor parti, de ce nu.

Acuma, sper sa ajunga unde trebuie ideea, sa se aprobe, si sa se si materializeze, poate undeva in viitorul apropiat. 🙂

Client Orange
14 Răspunsuri 14

Pololică
#StarMember

Ar fi o idee, dar mă gândesc că un AliExpress sau Shein cam iau caimacul. Totuși, s-ar putea să meargă la achiziția de telefoane. IPhone nu mai oferă încărcător. Ma gândesc că poate un astfel de accesoriu, cu brand Orange, dar certificat de Apple ar merita încercat. 

Eu nu prea am gasit. E adevarat, nu am cautat extreem, extrem de mult. Dar am cautat pe site-uri de genul temu/shein etc. Am gasit ceva similar....dar nu stiu cat de calitative sunt, iar combinatia era negru + rosu, nu negru + portocaliu.

Oricum, sunt o gramada de accesorii ce pot fi branded Orange. Apple e unul dintre producatorii care nu mai ofera incarcatorul in pachet, intr-adevar. Din cate stiu, nici Samsung nu-l mai ofera. Because...courage, of course. 

Nu stiu, e doar o idee. Dar mi-ar placea sa vad astfel de chestii, fie la achizitia unui telefon nou, fie separat, fie promovate intr-un fel sau altul in magazine (online sau fizic). Adica, nu stiu, cred ca ar fi misto. Mai demult mi se pare ca am si avut un breloc de genul acela (cu Millidge parca era). Mi-a placut foarte mult.

Acuma...nu stiu, merita incercat. Cu promovare corespunzatoare, si cu un raport calitate-pret decent, ar putea avea succes. Sau poate sunt doar optimist, nu stiu. :))

Oricum, am zis ca macar merita o sugestie. De la idee pana la executie e cale lunga, si sunt sigur ca nu e tocmai usoara. Dar...merita incercat.

Client Orange

Am dat exemplu cu încărcătoare întrucât sunt "la modă" să nu mai fie în pachet, dar ar merge și o husă (indiferent de model), sau mici brizbrizuri. La calitate, cam toți fac în China, dar poți cere o calitate superioară. 

Încărcător certificat Apple, never. Compatibil poate.

Îmi închipui ca un acord cu Apple nu ar fi la un preț rezonabil, dar ar putea veni în contrapartida cu ceva ce lipsește din pachet (o husă, un incari, niște galene... ceva). Poate ceva personalizat (pe lângă sigla Orange, o personalizare venită din partea utilizatorului). 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Sunt ferm convins că aceste accesorii există, dar nu știu dacă sunt diversificate atât de mult. 

Da, si eu imi amintesc destul de clar ca existau acele brelocuri cu Millidge si Doig. Alte accesorii nu prea am vazut... De aici si ideea de extindere, poate, un pic, si spre alte genuri de produse.

Client Orange

Ar fi bine dacă ar ,,reînvia " oarecum.acest segment, pentru că, în ultimii ani, cam toate au început să fie reduse.

DanielaH
Moderator

@arsradu, mulțumim pentru topic. Te asigur că va ajunge "unde trebuie". 

Cu permisiunea ta, îl vom muta în subcategoria "Sugestii".

Sigur, Daniela! Mersi mult!

Acum ca ma gandesc mai bine, se pot face inclusiv chestii de purtat (tricouri, sepci, hanorace, bandane, etc) sau stickere cu personajele simpatice, si branded Orange. Intotdeauna mi s-a parut un pic ciudat ca nu sunt promovate mai mult lucrurile astea. Poate exista un motiv pentru asta. Dar daca nu, si tot ce lipsea era ideea...here it is. 🙂

Client Orange

Știi Radu, uneori e nevoie de ceva mai mult decât ideea pentru astfel de "stuff". E drept, la început a fost ideea, dar planurile rar sunt lunare. De obicei sunt anuale. 

Si asta e drept. Si cu toate ca mi-as dori un astfel de produs cat mai curand, sunt constient ca sunt multi pasi ce trebuie facuti pentru a ajunge de la idee, la un produs finit. Dureaza pana gasesti un producator, pana se agreeaza asupra unui cost, a unui volum, a unor tipare, a unor prototipuri (si probabil nu putine la numar), si asa mai departe.

Stiu ca distanta de la idee la produs este foarte mare, si trece prin multe procese, unde exista sanse sa se "impotmoleasca". Dar...e o idee. Si intrucat Orange a mai facut produse similare, cred ca exista deja si o parte dintre conexiunile necesare pentru a demara proiectul. Adica, foarte greu nu ar trebui sa fie. Dar da, e si o treaba de buget la mijloc. Care buget se face, de obicei, la inceputul anului. Intre timp, se pot face alte lucruri. 😄

Cum s-ar zice: "om trai si om vedea". 🙂

Client Orange

RafaHelper
#StarMember

Au fost in trecut, erau foarte scumpe raportat la ceva similar pe piața. Cel mai probabil nu se vindeau si in ultima faza puteai sa le iei si cu puncte primite la cartela, phone credit parca se numeau. Era 5 euro un breloc, nu merci. 10 euro un stick de 32gb, o umbrelă 15 euro parca. Scump domne scump, dincolo era mai ieftin.

Cred ca e destul de logic ca nu a mers vânzarea lor daca in acest moment nu se mai comercializează.

Daca vor sa le ofere gratis sa le faca, daca nu mai bine sa fie investiți banii in acoperire. E mai important pentru mine sa vad servicii calitative.

Un motiv in plus de invatat din greseli. 🙂 De asemenea, ideea este tocmai de a face un profit in plus...pe care ulterior sa-l poata investi in infrastructura, asa cum bine ai zis. Dar da, trebuie atentie si la preturi. Pentru ca oamenii se vor uita si la asta, cu siguranta.

Din pacate, in cazul asta, "dincolo" nu putea fi mai ieftin, pentru ca vor fi chestii exclusive Orange. :)) Ca poti gasi chestii similare....da, poate. Dar identice, in alta sursa, nu prea cred.

Parerea mea e ca nu trebuie decat gasit un echilibru intre pret si calitate. Pentru ca acelasi lucru va cauta si cumparatorul.

Client Orange