anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Retur telefon in rate luat la prelungirea abonamentului

Nïcöle14
Începător
Buna seara,
Am achizitionat un telefon in rate si avans prin departamentul de ofertare la data de 6.12, am cerut un S 21+. Curierul a ajuns in data 10.12 si surpriza a fost sa vad ca mi-au trimis un S21, de atunci tot sun sa trimita un curier sa returnez telefonul. A mai intampinat cineva aceasta situatie, in cat timp a ajuns curierul pentru retur?
5 Răspunsuri 5

teacher_
#StarMember
Salut! De regulă în câteva zile ar trebui să fie la tine. Daca l-ai luat in rate, Orange va vira suma înapoi în contul tau, tot în termen de câteva zile (durează de regulă 5-10 zile lucrătoare) după ce telefonul ajunge la ei și îl verifica. Ideal ar fi sa deschizi pe viitor coletul la livrare... Poți să mergi si in cel mai apropiat Orange Shop (nu store sau partener) sa vezi daca nu poți să îl trimiți înapoi de acolo.

Razvan
#StarMember
Înainte să suni la curier, ai opțiunea de retur din magazinul online, după care aștepți câteva zile. În această perioadă sunt foarte aglomerați cu livrările înainte de Crăciun. Când am făcut un retur la un telefon, curierul a venit în 2 zile după înregistrarea cererii.

svetalex
Senior certificat
Salut! Trimite un mesaj prin secțiunea contact sau suna la relații clienți și solicită să vorbești cu persoana de la departamentul de ofertare cu care ai purtat discuțiile. Cei de la Orange știu că au o evidență a operatorilor cu care discută un client și apelurile înregistrate. Chiar dacă va dura câteva zile, până la urmă se va rezolva. Las mai jos un topic al unui client care a avut o situație similară și a fost rezolvată favorabil: https://comunitate.orange.ro/questions/2613683-rezolvat-comanda-gresita-primit-model-telefon

Haptic
Explorator entuziast
Se intampla astfel de confuzii dar se rezolva.

Viocat
Senior certificat
Nu ar trebui sa fie probleme cu schimbu'. Din pacate firmele de curierat sunt destul de ocupate in aceasta perioada. Bafta sa ajunga curierul in acest an!