anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot cumpara telefoane in rate?

Miha_Z
#StarMember
Pot cumpara telefoane și în rate? Care sunt condițiile contractuale și daca exista și varianta unei extragaranții?
1 Soluţie acceptată‚

imch
Cunoscător certificat

La Orange exista doua sisteme de plata in rate.

  • Primul sistem presupune ca tu sa detii un card de credit sau un card pentru astfel de plati la un numar de institutii acceptate de Orange. Astfel, cand platesti echipamentul pe care il doresti, selectezi drept modalitate de plata cardul respectiv si ulterior platesti conform conditiilor cardului (la datele si in cuantumul stabilit prin contractul dintre tine si banca) - https://www.orange.ro/servicii/plata-in-rate/#detalii
  • Al doilea sistem este cu plata in rate direct pe factura. Acest sistem nu este insa utilizabil pentru orice echipament. Astfel, este necesar sa te interesezi intai daca echipamentul se preteaza la plata in rate pe factura si, daca da, in cate rate. Contractul se semneaza direct cu Orange, iar plata se face in acelasi timp cu plata abonamentului de telefonie sau de date mobile - https://comunitate.orange.ro/questions/2322933-achizitionarea-produselor-rate-factura

 

Eu am folosit ambele variante si mi s-au parut la fel de simple amandoua.

In ceea ce priveste garantia, aceasta este de 24 de luni.

Vizualizare soluţie în postul original

134 Răspunsuri 134

Stefaniiia
Junior
Nu am telefon in rate..doar cu bani jos

Vio73
#StarMember
Eu nu văd telefonul ca un moft, ci ca ceva necesar.

bobyboy53
Junior
imi cam pare rau, Orange e cel mai bun in net si acoperire dar la telefoane in rate sunt cam scumpi si cu plata inclusă în abonament.

Vio73
#StarMember
Depinde cu ce le compari, dar mie nu mi se par deloc mai scumpe. Și am luat destule în rate.

Florin_3
Junior
Pentru telefoane in rate trebuie sa ai abonament de minim 2 ani la Orange

FLo1
#StarMember & June's Problem Solver
@Florin_3: Gresit. Pentru rate trebuie sa ai buget care sa acopere ratele. Altfel ramai cu ratele neplatite, fie ele chiar de la Orange si cu abonament suspendat, indiferent de anii vechime.

Vio73
#StarMember
Păi dacă nu ai buget, nici nu e indicat să te abonezi, ci doar să-ți iei un prepay, pe care să-l încarci doar când ,,ai buget".

Szabolcs
Explorator entuziast
Este al doilea telefon cumparat in rate de la Orange. Rata imi vine pe factura, am trei abonamente, iar avansul a fost 0 euro. Ratele se fac la magazinul Orange, si se pot plati online pe site.

Neaplicabil
Da exista posibilitatea achizitionari unui tel in rate cand faci abonament

DanielaH
Moderator
@manacata77, ai beneficiat și tu de această facilitate de a lua telefoane în rate? Dacă da, povestește-ne, te rog, din experiența ta.

mario_3
Junior entuziast
Da,cu plata ratei telefonului inclusa in factura

NujRuj
Începător
Da, poti cu Orange, cea mai buna retea

DanielaH
Moderator
@NujRuj, bine ai venit în Comunitate! Ai achiziționat telefoane în rate de la Orange? Dacă da, ne povestești, te rog, din experiența ta cu ratele?

dianad
Junior
da se pot cumpara, iar plata se face odata cu plata abonamentului

FLo1
#StarMember & June's Problem Solver
Urmarind raspunsurile oferite de marea majoritate, ajung la o singura concluzie: raspunsul nu poate fi decat unul singur: DA. Cu intrebarea reformulata, raspunsurile ar fi variate. Mai exact, incorect "pot cumpara telefoane in rate?". Corect ar fi de discutat "MERITA CUMPARAT TELEFON IN RATE?" si eventual continuat: "Rate la ORANGE sau la banca?". Oricum topicul e prea simplu si deja mult prea discutat.