anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pixel VoLTE, VoWIFi si 5G oficial in Romania

arsradu
#StarMember

Salut,

Veste buna pentru posesorii de telefoane Google Pixel! Incepand cu update-ul din 5 Decembrie (UQ1A.231205.015), avem suport default pentru toate serviciile: VoLTE, VoWIFI si 5G. Fara Pixel IMS. 

Deci, fuga in sectiunea de update-uri a telefonului si bucurati-va de suport total pentru toate serviciile de mai sus. 🙂

1000000181.png

 

Client Orange
57 Răspunsuri 57

Paaai…ai putea sa incerci sa ceri provizionarea SIM-ului. Fara asta, nici n-o sa mearga vreodata. :))

Dar 5G-ul merge?

Client Orange

Apare 5G la network type, dar ramane pe LTE

Screenshot_20231209-094539.jpg

 

Bine, aia apare pentru ca telefonul suporta 5G, nu pentru ca ai fi conectat la 5G. 🙂 Deci inteleg ca nu ai nici 5G. In ce oras esti? Exista acoperire in zona ta? Abonamentul ofera acces 5G?

Altfel spus, indeplinesti conditiile de aici: https://www.yoxo.ro/5g/ ?

arsradu_0-1702108287943.png

 

Client Orange

Nu am abonamentul de 160GB. Oricum nu vroiam 5G, ma interesa mai mult Volte si Wifi Calling. Mai ales ca se inchide reteaua de 3G din 2025.

Da, mi se pare corect. Nici eu nu am 5G. La mine sunt doua probleme: nu este acoperire 5G unde stau, si nu am nici o optiune prepay in momentul asta (din cauza primului punct) cu acces 5G. Deci in cazul meu e perfect normal sa nu mearga. Dar am testat si in conditii ideale (cu optiune si semnal), si e totul ok.

In cazul tau....eu zic sa ceri activarea serviciilor VoLTE & VoWIFI pe cont din mesageria aplicatiei. Mi se pare un pic ciudat ca nu sunt deja....dar hei, nu strica o confirmare.

Ca si versiune de setari ce versiune ai?

Poti verifica asta in ecranul din postarea mea initiala (Settings > Network > SIMs > Orange > Carrier Settings Version).

Client Orange

Screenshot 2023-12-09 100436.jpg

O versiune mai veche ca si a ta.

Nu e o problema ca e mai veche. Important e CAT de veche. 🙂 De ce? Pentru ca, incepand cu versiunea ta (cea de la sfarsitul lui Iunie), ar trebui sa existe suport nativ pentru VOLTE (si 5G, dar acolo avem alte probleme). 🙂 Deci, teoretic....ar trebui sa ai macar VoLTE. Dar banuiesc ca in cazul tau nu sunt activate pe SIM. Caz in care, n-o sa apara nici in telefon, pentru ca telefonul nu stie ca le poate activa. 🙂

Pana de curand, pana la update-ul asta din 5 Decembrie (cu setarile din Septembrie), aveam acces la 5G si VoLTE, dar NU si VoWIFI. Cel putin nu nativ. Ulterior s-a adaugat in QPR Beta (am si cateva topicuri in Comunitate pe tema asta), si, spre fericirea tuturor (mai putin a celor care nu mai primesc acest update), incepand cu versiunea asta, s-a adaugat (altfel spus a iesit din Beta) si partea de VoWIFI. Deci acum, toate serviciile sunt functionale.

Dar, chiar si asa, chiar si cu versiunea din Iunie, tot ar trebui sa ai macar VoLTE. Deci, hai sa vedem daca putem rezolva problema asta. Pentru VoWIFI, se poate deschide un tichet la Google si POATE....poate se indura sa adauge suport si pentru el cu un update "exceptional" sau ceva. Cu toate ca...putin probabil. Dar merita incercat macar.

Dar hai sa le luam pe rand. 🙂 Vezi daca reusesti sa activezi pe cont (din mesageria aplicatiei) serviciile pe SIM. Pentru ca asta e primul pas.

Client Orange

le-am scris

La mine tot a fost așa. După ce am scris la asistența în MyOrange, s-a rezolvat.

Pe ce model de Pixel?

Client Orange

Pixel 6a

Ok, inseamna ca la tine n-a fost deloc tot asa. :)) Pentru ca problema de mai sus (in caz ca te refereai la postarea lui Florin) era de VoLTE si VoWIFI, nu de 5G, pe Yoxo, si pe un Pixel 4a 5G.

Dar da, pe Pixel 6a ar trebui sa fie totul ok by default, presupunand ca e totul activat pe cont. Inteleg ca tie iti lipsea 5G-ul totusi.

Ma bucur ca s-a rezolvat. 🙂

Client Orange

Salut! Apare așa din cauză că nu există setările Volte implementate în telefon, trimise de catre producător. 

Cioby1
Începător

Update:

Dupa update-ul la ultima versiune de android merge si call over wifi. Testat pe pixel 7a

dap 🙂 asa si trebuie.

Client Orange