anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pe când update Android 11 pe Samsung S10 la orange??

Taba_2
Începător
Nu am primit update Android 11pe telefon Samsung S10.
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Pentru modelele Samsung Galaxy S10 si S10+ update-urile vor incepe la final de februarie sau inceputul lunii martie.

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

Salut! Pentru modelele Samsung Galaxy S10 si S10+ update-urile vor incepe la final de februarie sau inceputul lunii martie.

Florin_D
Cunoscător certificat
Poti verifica aici din cand in cand aparitia updater-ului pentru samsung galaxy s10. Este vorba de versiunea de soft personalizat de orange! Versiunea nepersonalizata este deja disponibila in Romania din 12 ianuarie! https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s10/firmware/SM-G973F/ORO/#SM-G973F

capirosi
Junior
cam slăbuț cei de la oarange dat fiind că ceilalți operatori au lansat updatul pt seria s 10

Bobby47
Începător
Normal ca nu primim ! Cum sa aibe Orange incredere in Google si Samsung ca elibereaza un soft compentent ! Trebuie sa l testeze si ei.

FLo1
#StarMember
Mey dragilor, ce are operatorul cu producătorul? Dacă ai 2 SIMuri diferite ca rețea în telefon și nu ai primit updateul, pe care operator arunci vina???? Fiți obiectivi și nu aruncați acuzații nefondate. Luați-l pe Samsung la "3 păzește" și veți primi acel update.

MKD99
Junior
Se pare ca ne aflam intr-o situatie similara si cu Android 12. Samsung impreuna cu restul operatorilor din Romania au lansat deja update-ul. Noi, cei cu telefoane de la Orange trebuie sa mai asteptam. Bine-inteles ca nu mai cumparam de la ei daca stiam de acest lucru. 😕

FLo1
#StarMember
@MKD99: Tocmai că știu, având și eu un Samsung în utilizare. Cum solicitam mai sus, dacă nu ai avea SIM de la Orange, pe cine ai acuza pentru lipsa update-urilor pe care Samsung încă nu le-a oferit pentru modelul tău de telefon? Sau consideri că Orange ți-a ”lucrat” telefonul la partea de Software? Doar așa aș înțelege de ce ai arunca toate acuzațiile către Orange, iar pe Samsung în continuare nu-l contactezi și nici nu-l denigrezi. Îți recomand să revii pe topic cu un răspuns oferit de Samsung pentru lipsa update-ului. Așa ar putea știi și ceilalți utilizatori momentul, cauza și decidentul pentru primirea (sau nu) al acelui update.

MKD99
Junior
@FLo1 Salut, am raspuns mai in detaliu in postarea cu asteptarile despre tehnologie. Pe scurt: nu conteaza de la cine ai cartela in telefon, ci conteaza de la cine cumperi telefonul. Daca il cumperi de la Orange, ei se ocupa de update-uri. Edit: las si aici ce am raspuns acolo: In 2022, la inceputul lunii a fost lansat Android 12, de care eu nu pot sa ma bucur acum pentru ca Orange intarzie update-urile pe motiv ca le 'testeaza'. Sa stii ca in momentul in care iti cumperi un telefon de la un operator (e.g. Orange, Vodafone etc.) software-ul este controlat de acel operator si anume: operatorul poate modifica software-ul pentru a instala anumite aplicatii (e.g. Orange Manual Selector sau mai stiu eu ce minuni) pe care nu le poti dezinstala, la fel cum nu poti sa dezinstalezi aplicatia de galerie sau calendar (poti doar sa le dezactivezi, dar ele raman in sistem si ocupa memorie), sau pentru a modifica aspectul sau functionalitatea (e.g. iti modifica aspectul iconitelor, iti pun anumite wallpapere etc). Ei pot modifica versiunea de Android in anumite conditii. Cu alte cuvinte Android este open source. Cand apare o versiune noua de Android, producatorii de telefoane o preiau si daca vor, pot si ei sa o modifice (e.g. Samsung preia versiunea de Android si ii adauga OneUI si alte functionalitati si aplicatii - galaxy store, aplicatie de camera personalizata etc). Mai departe, operatorii pot si ei sa modifice versiunea de Android (doar pentru telefoanele din magazinul lor). Eu am telefon cumparat de la Orange, iar daca intru in setari - about phone - software information - la service provider software version apare ORO (ORO vinde de la Orange Romania, ROM vinde de la Samsung Romania etc). Ei bine, cei de la Orange pot decide cand si cum sa lanseze versiunea de Android pentru telefoanele pe care le vand ei. Samsung a lansat deja Android 12 in Romania pentru anumite telefoane (printre care si modelul meu - ai spus ca si tu ai telefon de la Samsung, trebuie sa ai in considerare si modelul). Asta inseamna ca daca imi luam modelul respectiv direct de la Samsung (sau orice alt magazin, Altex de exemplu) puteam sa fac update-ul. Ca fapt divers, toti ceilalti operatori au lansat update-ul pentru modelul meu, mai putin Orange. Din pacate nu stiam ca Orange obisnuieste sa intarzie update-urile (luni de zile), altfel nu mai cumparam de la ei. Ei pot sa faca acest lucru si din motiv de marketing, sa faca telefoanele noi mai atractive, sa iti cumperi altul daca vrei sa fii la zi cu toate cele. Nu mi se pare normal cand se intampla asa cu un telefon nou si e un lucru important pe care trebuie sa il ai in vedere cand cumperi de la ei.

FLo1
#StarMember
@MKD99: Al meu e de la SRL-ul online din Colțul de stradă. Crezi că îmi oferă mai mult decât procesul de vânzare sau intermedierea unei garanții cu cei de la Samsung? Nici poveste. Dar e pentru fiecare după așteptări.... Personal n-o mai lungesc pe această temă, dar sper să înțelegi cândva. Succes.

MKD99
Junior
@FLo1 Pai SRL-ul din coltul blocului nu are ce sa ofere mai mult. Operatorii de telefonie, cum sunt Orange si altii, au ce sa ofere. Telefonul tau banuiesc ca nu a venit cu aplicatii Orange preinstalate pe care nu poti sa le stergi, iar SRL-ul din coltul blocului nu iti modifica update-urile oficiale de la Samsung.

MKD99
Junior
@FLo1 Macar sper ca ai inteles de ce ma adresez Orange.