anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Neva link - Un Smartphone "altfel"

FaraUnID
Campion certificat

Pe o piata in care mai toate smartphone-urile arata relativ identic, iar cu fiecare nou model lansat sunt tot mai mari, mai subtiri si mai fragile, Grupul Orange ofera o un altfel de smatphone din gama Neva si anume: Orange Neva link un telefon funcțional cu funcții inteligente pentru a-ți relaxa mintea.

 

Ce face acest Orange Neva link diferit de majoritatea telefoanelor inteligente de pe piata?

- mic si compact;

- are clapeta;

- are taste fizice:

- ruleaza KaiOS;

- desi ruleaza KaiOS, ai la dispozitie serviciile Google;

- conectivitate 4G;

 

 

 

 

1. CONECTIVITATE 4G

Viteză de încărcare a datelor, afișare instantanee a paginilor web, citire videoclipuri HD și streaming, deschidere și modificare a fișierelor atașate, actualizări ale aplicațiilor, totul este mai rapid cu Orange 4G.

 

2. APLICATII GOOGLE PE TELEFONUL TAU Orange Neva link

Cu KaiOS sunt disponibile aplicațiile Google: utilizează Hărți pentru a obține indicații de direcție și a beneficia de conținuturile tale favorite pe YouTube.

 

3. PASTREAZA LEGATURA CU WhatsApp

Mesaje vocale, partajare fotografii, discuții de grup. Beneficiază de WhatsApp pentru a ține legătura cu cei dragi rapid, simplu și sigur în întreaga lume.

 

4. GOOGLE ASSISTANT

Datorită acestui asistent personal inteligent: vorbești cu telefonul tău, îi pui întrebări sau îi dai comenzi vocale.

 

5. LIVESCREEN

Un simplu clic pe pictograma Orange din meniul principal îți permite accesul la toate feedurile de știri și prognozele meteo.

 

CARACTERISTICI TEHINICE Orange Neva link:

- Sistem operare KaiOS

- Display 2.8”

- Rezolutie display 240x320

- Procesor cu patru nuclee

- memorie RAM 512 MB

- Spatiu stocare 4 GB

- Acumulator 1.350 mAh

- Cameră spate 5 MP

- Cameră față 2 MP

- Nano SIM

 

KaiOS este un sistem de operare mobil bazat pe Linux, gandit pentru procesoarele pe structura ARM, dezvoltat de KaiOS Technologies, o companie din SUA si este un derivat din Firefox OS, acesta din urma fiind abandonat in anul 2016.

 

Orange Neva link clar este un smartphone de buget, cu specificatii extrem de modeste destinat celor care doresc sa incerce si altceva in afara de Android si designul clasic de "placintuta" al smartphone-urilor de astazi sau pentru nostalgicii care au detinut candva un asemena telefon, cu clapeta.

 

De asemenea, Orange Neva link poate fi o alternativa la telefonul de back-up sau pur si simplu un HotSpot mobil gratie conectivitatii 4G dublata de o acoperiere Orange extrem de buna pe acest segment, cel putin in urban si zonele adiacente.

 

Orange Moldova vinde Neva link la pretul standard de 1799 lei moldovenesti (aproximativ 450 lei romanesti) sau la pretul de 1099 lei moldovenesti impreuna cu un abonament de minim 60 lei moldovenesti / lunar.

 

Asteptam cu interes sa vedem daca, cand si la ce pret va fi comercializat acest smartphone de catre Orange Romania!

9 Răspunsuri 9

Ascary
Campion certificat
Frumos telefonul,imi face cu ochiul 🙂 doar ca mi-ar trebui ceva timp sa ma obisnuiesc cu OS-ul. Nu ca nu as avea incredere,insa pare altceva si am oarece rezerve.Ecranul cam micuț nu cred ca-i va aduce notorietate. Oamenii,vor sa-si arate pozele unul altuia iar un ecran mic este nefolositor. Avantajul telefonului este comoditatea lui,aceea de al transporta dar si de al tine in mana. Sigur isi va gasi ceva clienti dar nu la pretul care este in Moldova in nici un caz.Multumim de info FaraUnID,ne surprinzi mereu cu posturi interesante 🙂

teacher_
#StarMember
Ce model interesant. Cine e producătorul?

Razvan
#StarMember

Arată bine telefonul. Cred că Alcatel fabrica acest telefon sau cei de la ZTE. Ceva de genul, am mai văzut și telefonul Myria https://altex.ro/telefon-mobil-myria-my9073-endless-z-256mb-ram-4g-dual-sim-black/cpd/GSMMY9073BK/, la un preț accesibil, care combină tehnologiile 4G și forma clasică a telefonului.

Vio73
#StarMember
Pentru cei care nu ridică mari pretenții, e un telefon frumos și de buget. Nu știu cât este de fiabil, dar experiența ultimilor ani îmi spune că cele lăudate prea mult nu sunt deloc așa. În concluzie, merită încercat!

FaraUnID
Campion certificat
Partea buna la un telefon de tip flip este aceea ca display-ul este ceva mai bine protejat fata de un telefon candybar.

Jay
Campion certificat
Are destule pentru pretul asta, de nici 100€... Display protejat, nu mai există pericolul sa-l spargi, dar, nici să suni pe undeva, pentru ca uiti sa-l blochezi.. Imi place telefonul si, cunoscandu-i preferintele mamei, cred ca i-ar plăcea foarte mult..

Viorel_4
Junior entuziast
Ce model????Este interesant. Arată bine

Jay
Campion certificat
@Viorel, modelul este cel din titlu, Orange Neva... însă, deocamdată, acest model, nu este comercializat in Romania, din informațiile prezentate...

FaraUnID
Campion certificat
ORANGE NEVA LINK este denumirea comerciala a telefonului. Vorbim de telefon rebrand-uit de catre Orange. Cel mai probabil discutam de un Alcatel, ZTE, sau Jio.