anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Iphone 13 - Wifi calling

para14
Începător
Iphone 13 pare ca nu suporta Wifi calling ( nu apare in lista de device.uri compatibile) , nu il pot activa din telefon.
Va fi adaugat?
6 Răspunsuri 6

teacher_
#StarMember
Am vazut și pe alte site-uri de specialitate, multi se plâng de problema asta. Poate doar un update al celor de la Apple sa o rezolve. Totuși, am găsit un tutorial https://youtu.be/hYWYk6sb2LE Poate te ajuta

Razvan
#StarMember
Teoretic, telefonul este compatibil și are deja setările operatorului. Ai trecut telefonul în mod avion și apoi te-ai conectat la wifi și să vezi dacă poți efectua un apel. Poate cu următorul bundle de la Apple se rezolvă și acest lucru. https://youtu.be/v_gO8L5m2Jk Si totuși, ai mai putea suna la 300 ca să îți reinitializeze contul de voce și date, inclusiv Volte și V-o-wifi. Succes!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Lista respectiva e orientativa. Si de obicei informatiile de acolo nu sunt actualizate la zi. Telefonul ar trebui sa functioneze fara probleme pe VoWIFI (Wifi Calling). La Settings > Cellular, nu ai o sectiune numita Orange Romania in care sa ai si Wi-Fi Calling? Daca nu, cum a zis si Razvan, posibil sa fie o problema de carrier bundle (versiunea 49.0 la mine). Poti verifica si tu in Settings > General > About > Carrier.
Client Orange

para14
Începător
Tot 49 am si eu, la 300 mi. au spus ca l. au activat dar degeaba tot nu merge… Mersi de ajutor.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
La Settings > Cellular, nu ai o sectiune numita Orange Romania in care sa ai si Wi-Fi Calling?
Client Orange

Razvan
#StarMember
Mai insista la 300 sau mesaj din secțiunea Contact din My Orange, poate dau mai departe tichetul tău către departamentul tehnic. Soluția pentru iPhone https://comunitate.orange.ro/questions/2696853-rezolvat-probleme-apel-wi-wi-calling.