anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Google pixel 7 Pro - sprijin

alin_m78
Începător

Salut ,

Am un Google Pixel 7 Pro și în RO, nu se pot folosi 5G, VoLTE și VoWifi.

Se pare că operatorul poate activa aceste opțiuni.

Știti vreo cale oficială pt a beneficia de sprijin?

Mulțumesc 

25 Răspunsuri 25

ultima versiune de  "magisk" reuseste sa se  "ascunda" foarte bine pe terminale Samsung de exemplu  - si de la caz la caz  functioneaza sau nu ...

Nu te contrazic. Stiu ca pot fi anumite sincope.

bogdan881
Junior

Merge acum fara Root.

Merge volte, wifi call și 5g.

Daca intri pe m0bilissimo, găsești tot ce ieste nevoie.

Testat de mine merge tot.

Pixel 7? Versiune de soft? Link de pe pagina Mobilissimo? Merge fara root, dar nu si fara patch (cu Shizuku si IMS app). Deci nu e (cel putin nu inca) suport nativ.

Pe 6 cu siguranta nu merge. Dar daca merge pe 7, nu pot decat sa ma bucur.

Client Orange

Vaidianu
Junior

Dezinteres din partea Orange Romania. Daca ar face o cerere către Google, a doua zi ar primii toți utilizatorii 5g și toate cele... 

Iar ăștia care ziceți că Orange nu poate să facă nimic ... Mergeți și mai cereți o fisa de sus...

Salut,

Suportul pentru VoLTE si 5G la Orange a fost deja implementat in ultimele versiuni Beta de Android 13 si 14. Deci, fie faci upgrade, fie astepti versiunea finala care s-ar putea sa contina si VoWiFi.
Pana atunci, se poate folosi Shizuku + Pixel IMS app pentru activarea serviciilor. 


Mai multe detalii aici

Client Orange

Nu interesează pe nimeni Beta, root și alte aberații!

Nu merge și Orange nu face nimic pentru asta!

 

Salut.

"Aberatiile" din topicul ala reprezinta solutia la problema ta. Refuzul de a-ti face timp pentru parcurgerea unui tutorial care sa-ti rezolve problema ma fac sa cred ca nu cauti de fapt o solutie, ci un loc unde sa te "descarci".

Iti doresc mult succes in sensul asta.

PS: Comunitatea Orange este un loc public si este moderata.

Client Orange

Problema e la tine pentru că nu ești capabil sa vezi problema. 

Daca nu îmi mergea ușa la mașină, soluția ta era să intru prin portbagaj?

 

Nu, solutia ideala este sa-ti repari usa. Dar daca esti in parcare si nu ti se mai deschide usa, dormi langa masina? :)) Scuza-ma, dar cam asa e comparatia ta. 

Ca sa folosesc o comparatie poate un pic mai pertinenta folosind exemplul tau, tu vrei sa intri in masina, dar masina ta inca nu are usa. Pentru ca producatorul (in cazul asta Google), nu i-a adaugat (INCA).

Solutia, alternativa intr-adevar, este fie sa intri prin portbagaj (macar poti sa ajungi acasa in felul asta), fie, daca vrei o solutie permanenta, astepti sa fie adaugata usa de la producator, sau sa-ti faci singur usa.

Ca sa revenim la "oile" noastre: e o problema cu versiunea pe care o ai in momentul asta. Inca (e un cuvant foarte important acest "inca", pentru ca nu e decat o problema de timp) nu are suport de la Google. Deci, dupa cum ziceam, fie astepti versiunea finala (ceea ce, din cate inteleg, este si alegerea ta), fie incerci o versiune beta.

Practic nici nu mai e nevoie de tutorialul respectiv in momentul asta, pentru ca suportul este deja implementat in versiunile Beta de Android 13 si 14 (mai putin VoWIFI, care insa se poate activa foarte usor cu cele doua aplicatii de mai sus). Dar tu vrei acum, si vrei oficial, si vrei in versiunea pe care o ai tu. Ei bine, nu se poate. Pentru ca Google nu a implementat suportul de care ai nevoie ca sa-ti functioneze serviciile alea in versiunea pe care o ai acum. Sper ca e cat se poate de clar.

Deci, nu trebuie decat sa instalezi una dintre acele versiuni daca vrei sa rezolvi problema acum, sau...cum ziceam, sa astepti versiunea finala.

Alegerea iti apartine. Dar sa consideri munca altuia "aberatie" nu mi se pare ok, oricum ai vedea tu lucrurile.

Client Orange

S-a activat voluntarul din mine: dacă nu ar fi versiunile beta de soft și utilizatorii care să le folosească, n-ai folosi telefon inteligent. Și munca unui "beta tester" e fix pentru cei care folosesc produsul final. 

PS: sunt unul din cei care își "pierd" din timpul propriu pentru îmbunătățirea sistemelor de operare (am fost beta pentru Windows Phone, Windows [PC], IOs, și acum continui ce am început acum 10 ani: cu Linux). Te rog puțină implicare, dacă tot vrei ceva sa funcționeze.