anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum putem verifica daca accesoriile Huawei sunt originale?

mr17
Junior entuziast
Cum putem verifica un accesoriu cumparat, de exemplu un incarcator de casa (230v) daca este original Huawei sau fake?
Dupa cum se stie, cele fake sunt de proasta calitate, strica bateriile telefoanelor. La aspect, cele fake sunt foarte asemanatoare cu cele originale.
9 Răspunsuri 9

Razvan
#StarMember
Cumpărând de la un importator oficial Huawei, în cazul acesta, Orange. https://www.orange.ro/magazin-online/accesorii/accesorii-all/huawei-incarcator-priza-fast-type_c-alb

Vio73
#StarMember
Cred că trebuie să iei produsul/ele de la Huawei sau de la companii mari gen Orange sau alții. Succes!

Neaplicabil
This might help: https://www.youtube.com/watch?v=dlGg_0zEBCI

teacher_
#StarMember
In primul rand sa iei de la furnizori autorizați. Marii retaileri (printre care și Orange) aduc doar accesorii originale. In al doilea rând, Huawei are niste elemente de identificare de care ar trebui sa tii seama. Oricum, e riscant sa iei accesorii care sa nu fie originale... Eu am luat un încărcător oarecare, care mi-a provocat un scurt circuit la rețeaua electrica. Noroc că nu aveam telefonul la încărcat, ci altceva...

delfinas
#StarMember
De obicei, produsele Huawei au pe cutie un element de identificare, o eticheta cu un cod QR. In imagine e o astfel de eticheta de la niste casti Huawei de 20 de lei. Ca sa iau ceva onest si ieftin, merg la magazinul Huawei, dar, la fel de bine, cum ti-au raspuns si altii, ar fi indicat sa cumperi de la magazinele cu notorietate, inclusiv Orange, daca vrei sa fii sigur ca-s produse originale.

Laura_cio
Senior
Da, doar cumpărând direct de la sursa producatoare avem garanția ca sunt originale. Asta e in cazul oricărui produs.

Neaplicabil
Doar un mic comment am la ce s-a zis mai sus. Nu toti retailerii mari au produse originale. Emag de exemplu are colaborari cu tot felul de magazine. Si la accesorii Apple de exemplu, eu am avut neplacerea sa cumpar o pereche de casti Apple “originale” care n-aveau nicio legatura ca si calitate cu originalul. Aratau identic, dar firul era mai subtire si mai dur decat la cele originale, si nu aveau nici pe departe atat de multe joase precum cele originale. Si aici nu vorbim de vreun super bass boost, ca n-au nici cele originale asa ceva. Dar cu siguranta au muuult mai mult decat celelalte. Pana la urma am cumparat tot de la un magazin Orange si am fost super incantat de calitate. Alea chiar au fost originale, le am si astazi si inca se aud perfect. Ce voiam sa spun in concluzie este ca nu toti retailerii mari sau cunoscuti au neaparat produse originale. Pentru ca depinde de unde le iau si ei la randul lor. Orange a fost o surpriza placuta pentru mine, din punctul asta de vedere. Felicitari!

Ciucuras
Cunoscător certificat
@arsradu, în magazinele online gen eMAG nu ai siguranță calității, tocmai ptr ca sunt doar o platforma care vinde ptr oricine dorește, însă în magazinele Huawei ori Orange cu siguranță vei cumpăra doar produse originale. Eu folosesc Huawei și am accesorii cumpărate din Orange și magazinul Huawei și pot spune ca pe o husa am dat mai puțin decât erau pe platforma eMAG.

Romeo_
Senior certificat
Cam dificil pt ca e plina piata de piraterii...cumpara direct de la producatori