anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comanda ta a fost anulata (14 Pro Max)

Daniel12
Începător

Cum adica sa primesc mesaj cu "Comanda ta a fost anulata" dupa ce am platit avans, mi-am facut abonament pe doi ani, am inceput sa platesc la el.

Am dat precomanda de 14 Pro Max acum o luna in magazin fizic si am tot fost de atunci pe la ei sa vad care e stadiul comenzii. Ma asigurau de fiecare data ca inca nu a ajuns dar sa stau linistit ca ma anunta de indata ce ajunge. 

Toate ca sa primesc acum mesaj de nicaieri ca mi-au anulat comanda fara sa ma anunte nimeni? Ce fel de servicii oferiti? O sa fiu sigur ca ajung la ANPC cu chestia asta, daca voi considerati ca puteti sa va bateti joc de banii si timpul altora. 

17 Răspunsuri 17

Daca se prelungea automat nu primeam mesaj ca s-a anulat. Trebuia sa primesc dar nu am primit si au anulat-o.

Am reusit sa dau de un consultant de la ei si mi-a refacut precomanda, dupa ce le-am facut scandal si i-am amenintat cu ANPC-ul. Doar asa dai de oameni cand ai nevoie, aparent :). 

Habar n-am cat o sa mai stau dupa telefon, dar in orice caz, serviciile sunt de toata jena.

O sa stai mult si bine. Eu am comanda din 09.09 si nimeni nu zice nimic. 😞 ai grija si cu modificarea de un euro la toate abonamentele am patit o acum. Urmareste factura ca te notifica 

Alexhitoo1991
Junior

salut ,asa mi am făcut și eu comanda dar anularea se face automat de la ei ,nu ak de ce sa ti faci probleme, asta mi au zis și eu ,comanda nu e anulată practic doar c sistemul e de asa natură!