anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Alcatel 2019

GhP
Junior
Alcatel 2019 este un telefon dedicat persoanelor fără îndemânare.
Cum pot efectua un apel ușor pentru orice Contact din agendă?
Manualul descrie o procedură dificilă care necesită apăsarea pe 10-11 taste diferite. Extrem de laborios.
Atenție: Alocarea de numere pe taste este limitată la 9 contacte. În plus, căutarea cu literele de pe taste este de evitat dacă se poate.
Merci
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
Daca apesi odata arata contactul,daca tii apasat ,apeleaza.

Vizualizare soluţie în postul original

19 Răspunsuri 19

Neaplicabil
Ala este Diana . Ucigător telefon, cred ca e invincibil .In dispecerate la IPJ uri era nelipsit cu toate ca erau si altele mai moderne. Dar daca ofițerul de serviciu trebuia sa intre in contact cu echipele pe munte sau locuri grele, inaccesibile, cu salvatorii montani sau grupele de intervenție căutare, se scotea din sertare ucigașul finlandez . Cred ca rezistă si la un atac atomic fara nici un bai, sută la sută .

FaraUnID
Campion certificat
Huawei a devenit marcă cu renume in momentul in care au ajuns in punctul in care pot oferi solutii 5G complete, incepand din faza de proiect (adica pix si foaie) si terminand cu predarea serviciului la cheie, functional. Si sunt printre putinii de pe piata, la ora actuala, care pot face lucrul acesta.

GhP
Junior
După câteva săptămâni ambii bunici nu reușesc să apeleze (call) un număr din Contacts. Indiferent dacă caută cu literele de pe taste sau scroll după ce se poziționează pe nume este un submeniu proiectat de un designer și prograt de cineva care și-a urât bunicii. Deci, funcția de bază call/ apel e cea mai greu de folosit dintre zecile de telefoane care mi-au trecut prin mânâ. E mai ușor să faci un VPN pe un smart decât să înțelegi ce a fost în mintea Alcatel.

Ascary
Campion certificat
GhP vezi sa nu fie un conflict pe undeva. Sterge contactul si adauga-l apoi sub alt nume si vezi daca merge. Te astept sa imi spui ce ai facut.

GhP
Junior
Pentru orice nume din contacts e la fel: trebuie apăsare multe taste ca să faci apel. Meniu prost gândit.