anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[ VOTEAZA ] - Iti doresti ca apelul de tip conferinta catre numere din afara retelei Orange sa fie GRATUIT?

RafaHelper
#StarMember
Gratuit inseamna ca acest tip de conferinta sa consume din optiunea national nelimitat.
Momentan apelul de tip conferinta NU este tarifat daca ceilalti participanti sunt din reteau Orange sau daca ai minute nationale incluse.
Daca abonamentul tau contine o optiune cu nelimitat national, apelul de tip conferinta catre numere din afara retelei Orange este tarifat ca un apel intr-o alta retea, adica cu 0,20 euro/minut.
‏‏‎ ‎
Voteaza aici: https://forms.gle/gZfcv4vNcDShBPSaA
‏‏‎ ‎
Daca link-ul de mai sus nu functioneaza va trebui sa il copiezi in browser pentru a-l accesa.
21 Răspunsuri 21

tomaciprian
Cunoscător
Eu am votat,Rafa! Eu cred ca Orange va tine cont de acest lucru, la fel, ca si cu opiniile/sugestiile despre internetul nelimitat oferit la un pret decent.

RafaHelper
#StarMember
Super, mi-am propus sa imbunatatesc serviciile Orange si asta doar cu ajutorul vostru. Mi-ar fi placut sa vad in my orange genul acesta de sondaje la fel cum exista optiunea pentru a vota un beneficiu.

Florin_D
Cunoscător certificat
Este clar ca ar trebui sa fie gratuit! Pe vremea cand eram abonat VDF acest serviciu era free, dar la orange din pacate nu! Drept pentru care pot spune ca daca am avut o problema cu orange, aceasta a fost cea mai mare! Chiar am facut o conferitna intre fratele meu, eu si mama si am avut surpriza neplacuta sa ma trezesc cu un cost suplimentar destul de mare!!! Am sunat la orange si mi s-a spus ca indiferent daca sunt sunat de ambele persoane, iar eu creez conferinta, sunt taxat ceea ce s-a si intamplat! La vodafone nu eram taxat pentru nici o conferita! Astept cu mare interes aceasta schimbare

Razvan
#StarMember
Am votat DA. Din nefericire, acest serviciu se mai taxează doar la Orange, ceilalți îl au inclus în abonament.

Miha_Z
#StarMember
Am votat si eu cu DA pentru a-ti sustine "cauza", chiar daca nu folosesc apel de tip conferinta.

Vio73
#StarMember
Am votat că sunt de acord. Sincer, nu folosesc această funcție, dar mi se pare corect să fie gratuită și la Orange.

FLo1
#StarMember
Am votat desi ar fi fost interesanta o statistica intermediara a acestui POLL. De asemenea, ce folos daca Orange nu va tine cont de el?

Ascary
Campion certificat
Flo si daca Orange tine cont si baga gratuit conferinta,ii facem statuie lui Rafa? Ii facem! :)))

Anonim
Neaplicabil
Da, am votat. Am votat DA! 🙂

FLo1
#StarMember
@Ascary: Prefer tabara celor din "supravietuiesti prin neimplicare" decat a celor din "Crede si nu cerceta".

RafaHelper
#StarMember
@ascary :)) buna aia cu statuie, nu uita de gard si de acoperis sa nu ma ploua :)) La sfarsitul lui August incheiem votul si vedem cum a raspuns lumea. Am creat acest mic sondaj pentru a vedea ce isi doresc utilizatori. Desigur acest sondaj nu garanteaza ca se va schimba ceva, dar e important sa vedem ce ne dorim. Multumesc ca ati votat! #madewithyou

Razvan
#StarMember
@rafa, zic să faci un sondaj și cu redirecționare, să fie introdusă și la prepay și să devină gratuită la abonament, asemănătoare cu celelalte companii telecom.

Diana
Cunoscător
Am votat DA , dar redirectionarea ma intereseaza mai mult ,pana sa schimb abonamentul anul trecut o aveam gratuita,nu e normal sa platesc cand redirectionez ca Orange nu are semnal

FLo1
#StarMember
@Diana: daca ai stii cat de multe servicii incluse erau gratuite si acum se platesc, sau erau gratuite si acum le poti activa doar in anumite conditii.... asta e daca vrei la operatorul "number 1" (cum ii place sa se creada).