anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sugestie: Orange TV Go pe Apple TV

CristianP
Junior entuziast
* Observ ca aplicatia Orange TV Go este disponibila (desi foarte invechita) pe iOS si o folosesc pe iPhone si iPad.
* Recent, Apple a lansat o initiativa de a ajuta dezvoltatorii de software sa faca o singura aplicatie care sa mearga pe iOS, iPad OS, MacOS si tvOS, lucru care este foarte util si a facut viata mult mai usoara tuturor app developers.
* Astfel, un programator are munca mult simplificata pentru aplicatii, deoarece acum e nevoie doar de un cod sursa pentru toate platformele Apple. Practic, se dezvolta o aplicatie cu noile librarii software si automat merge pe toate sistemele si platformele Apple, fara a mai fi nevoie de versiuni separate.
* Intrucat Orange TV Go este deja functional pe iOS si iPad OS, ar fi nevoie doar de un update pentru a-l face disponibil si pe platforma tvOS pentru Apple TV.
* In experienta mea, absolut niciun sistem de operare Smart TV nu se apropie de performantele si flexibilitatea unui Apple TV cu sistem de operare tvOS.
* Ma intreb daca este oare posibil ca Orange sa investeasca ceva timp si resurse pentru a actualiza aplicatia Orange TV Go sa fie compatibila pe toate platformele Apple?
* Ar face viata minunata celor care folosesc Apple TV in Romania si chiar celor plecati in alte tari, mai ales ca in tarile din Vest majoritatea oamenilor s-au mutat deja pe IPTV si incet dar sigur se renunta la tehnologia de CATV.
* Orange ar putea deveni lider in acest domeniu, cu un prim pas de a actualiza aplicatia Orange TV Go la standard occidental si disponibila pe tvOS de la Apple si chiar WebOS, unde inca lipseste.
* Multumesc
17 Răspunsuri 17

Mulțumesc! Funcționează doar prin intermediul aplicației fără sa îmi pun antena, reciver sau nebunii? Gen ca și Orange TV, Netflix etc.? Deoarece in cazul acesta, dacă Orange nu face aplicația sa funcționeze pe Apple tv pana in August când îmi expira abonamentul, o sa anulez abonamentul și trec la Focus sat.

Cu plăcere. Da, merge doar cu aplicația.

Pololica
Maestru certificat

Si asa, incet-incet televizorul incepe sa fie schimbat de un simplu monitor... functia TV fiind preluata de aplicatiile de streaming (OrangeTV Go, HBO Go/Max sau cum se va mai chema pe viitor, Disney+, etc).