anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sugestie notificări Orange Supporter

teacher_
#StarMember

Eu am activata opțiunea Orange Supporter, prin care primesc 100 de MB la fiecare gol marcat al echipei favorite, respectiv 500 de MB la victorie (cu opțiune de minim 5 euro) Foarte buna inițiativa, dar de un an de zile, de cand a fost introdus sistemul de arbitraj video,care poate anula un gol din diverse motive, a apărut o problemă, foarte stridenta aseară...

Echipa A a marcat, am primit 2 mesaje pt același gol

Golul echipei A a fost anulat de VAR (Video Assistant Referee) alt mesaj

Echipa B a marcat, iar 2 mesaje pentru același gol

Golul echipei B a fost anulat de același VAR, alt mesaj. 

Echipa A a mai marcat 2 goluri, am mai primit alte două mesaje. 

L.E Iata-ma așadar bombardat de un total de 10 mesaje la scorul de 2-0 (screen shot)

Sugestie: cei care se ocupa de trimiterea de sms-uri, sa aștepte 1-2 minute, că nu e neapărat să primesc mesaj in secunda 2, nu e emisiunea Fotbal minut cu minut, ci scopul principal e să fiu instiintat că voi primi acele resurse. 

Sau chiar sa fie anulate mesajele intermediare, de marcare a golurilor, ci la finalul meciurilor sa fie trimis un singur mesaj cu anumite informații, printre care scorul final și resursele care vor fi primite. 

4 Răspunsuri 4

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Salut, @teacher_! Mulțumim pentru sugestii, le vom transmite colegilor.

DanielaH
Moderator

@teacher_ colegii noștri care se ocupă de acest serviciu îți mulțumesc mult pentru feedback.

Se pare că părerile sunt împărțite aici, existând și mulți utilizatori ai Orange Supporter care iși doresc să primească toate mesajele de gol, inclusiv pentru golurile anulate. Din păcate, nu putem face acest serviciu atât de personalizat pentru că sistemul de notificări este unul automat.

Din ce-am înțeles de la colegi și am văzut și noi la TV la competițiile sportive live, se scrie inițial scorul pe ecran și apoi, după decizia VAR, acesta este refăcut, in caz că golul/ medalia etc. se anulează. S-a întâmplat inclusiv la Jocurile Olimpice.

Da, ideea e ca sa fie primit mesajul după ce vine confirmarea de la VAR. La ultimul joc a fost super, am primit mesajele la 2 minute după ce au fost înscrise. 

svetalex
Maestru

@teacher_ fii suporter până la capăt! Măcar aplicația te ajută să nu pierzi nicio fază 🙂