la 06-06-2025 05:27 PM - editat ultima oară la 10-06-2025 09:24 AM de DanielaH
Cum ar fi ca in orasul tau sa ai automat Orange cu device uri la alegere?
la 06-06-2025 07:02 PM
Nu cred ca ar fi fiabil, pentru companie, mi se pare greu de implementat dar pentru cartele, ar fi o idee buna.
la 06-06-2025 07:20 PM
Salutare!
Salutare!
Cred că ar fi interesant, dar sincer nu cred că s-ar pune in aplicare prea curând. Dar pe viitor, cine știe, nu este exclus!
la 06-06-2025 09:31 PM
Salut @cell_vmc. Poate vrei să descrii aceste întrebări de 2-3 cuvinte cu mai multe detalii pentru a se înțelege dacă este o opinie, o constatare, o curiozitate proprie sau poate o dorință? De exemplu aici, eu înțeleg că în cazul tău nu ai un magazin Orange în localitate și ai dori unul. Grșesc? Dreptul la alegere este liber... adică din orice magazin poți alege ori device, nu îți este impus unul. Deci care este rostul topicului tău?
la 07-06-2025 06:10 PM
unul din avantaje e ca numai astepti curieru la usa:)
07-06-2025 07:57 PM - editat 07-06-2025 07:57 PM
@cell_vmc: Eu personal nu aștept curierul la ușă. Îmi ridic comenzile din magazine, sau de la easybox. În cazul Orange, prefer să văd înainte, deci tot în magazin trebuie să ajung.
Însă să ai în vedere un asoect: Orange NU are ca domeniu de activitate "curierat" sau "producția de echipamente -device-uri sau accesorii". Urmarea? Dacă ești brutar, nu vei vinde lapte. Fiind o persoană documentată, sper că ai înțeles ideea. Numai bine.
la 10-06-2025 12:37 PM
Salutare!
Daca te referi la automate cum erau in Bucuresti, la metrou, tonomate de carti... Nu prea ar fi utile din, cel putin, doua motive:
Daca te referi la livrari la cutiile postale ale curierilor (Easybox, FanBox, etc), daca te incadrezi in 3 produse, se pot livra la orice cutie postala vrei. Eu, prin Fan Courier, las la 2 FanBox-uri care imi sunt mai aproape: ori de casa, ori de locul de munca (mai rar la FanBox-uri care imi sunt in drum).
PS:* la Politia Metroului nu stiu daca este ramura a Politiei Feroviare intrucat Metrorex este Societate sub administrarea Ministerului Transportului si sunt "frati de cruce" cu CFR, in sensul ca Ministerul considera ambele societati (CFR si Metrorex) feroviari.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor