Da, am citit si eu de acel cod de la Xiaomi. *#*#volte#*#* parca? Din pacate nu exista un asemenea cod la Motorola.
Cat despre IMS, in afara de faptul ca pare sa fie un acronim pentru IP Multimedia Subsystem, unul dintre milioanele de acronime din industria asta, nici pe mine nu m-a lamurit foarte tare ce face mai exact.
Pentru mai multe informatii, poate pe tine te lumineaza mai mult pagina de Wiki: https://en.wikipedia.org/wiki/IP_Multimedia_Subsystem
Trebuie sa recunosc ca pe mine m-a luat ameteala de la prima fraza. :))
@Razvan, asa pare... Cu toate ca suportul e acolo. Adica...problema e undeva la mijloc. Suportul este in soft. Telefonul avea si inainte activat acel VoLTE provisioning in meniul de INFO (*#*#4636#*#*) si optiunea de Enhanced LTE Mode (care dupa cum zic cei de la Motorola e exact ceea ce ai nevoie pentru VoLTE) activata. Cu toate astea...no VoLTE. Nu stiu cine ar fi trebuit sa fac activarea acelui profil specific.
O sa sun zilele urmatoare la Motorola, ca acuma chiar sunt curios unde s-a impotmolit treaba. De ce, cu toate ca pe partea lor, teoretic totul ar fi trebuit sa fie ok, pe partea Orange, din nou, teoretic, totul ar fi trebuit sa fie ok, si cu toate astea eu n-aveam VoLTE. :))
N-ai idee cat ma bucur ca am rezolvat chestia asta!! Nu ma gandeam ca e posibil. :))
Pai in cazul asta, inseamna ca si alte modele de Motorola care sunt acum in oferta Orange ar putea beneficia de VoLTE (daca nu au deja), presupunand ca au tot un MTK.
Stii ce n-am reusit sa gasesc? Si din cate am inteles, nimeni n-a reusit pana acum sa activeze chestia asta pe procesoarele astea. Voice over WiFi. Aia nu pare sa mearga. Poate are nevoie de ceva mai mult suport de la producator, poate altceva... N-am idee. Dar aia nu e asa o problema. De VoLTE aveam nevoie mai mult. 😄 Si acum in sfarsit merge!!!