Eu nu prea am incercat sa ma înscriu la testări, asa ca n-am știut că e valabil doar pentru abonați.. In afara de faptul ca exista o relatie contractuala intre Orange si abonati si, poate un abonat pare mai accesibil, in sesnul ca ar fi mai usor de rezolvat o situație care ar putea sa apara, decat un utilizator prepay, o varianta pentru faptul că doar abonații se pot înscrie, ar putea fi si ca este un fel de bonus pentru abonați.. Asa cum la prepay sunt mai multe beneficii, în sensul că primesc mai multe resurse in bani mai puțini, testarea poate fi un beneficiu pentru abonați.. mai ales că, la final, daca nu ma însel, se face o trăgere la sorți si, telefoanele testate, ajung la cei care s-au înscris.. E adevărat că unii sunt mai pricepuți decât alții, indiferent ca sunt pe abonament sau prepay.. poate se vor mai gândi daca sa schimbe acest lucru si sa dea acces si celor pe prepay, însă, fiind o tragere la sorți, atat pentru testare cat si pentru obținerea dispozitivului, nu exista nicio garantie ca testarea va fi făcută de cei mai pricepuți.. ci de cei mai norocoși 🙂