anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Smart Tester...doar pe abonament?

Neaplicabil
Hi guys,
Ma uitam pe site si am dat peste sectiunea Smart Tester. Mi se pare o initiativa unica si foarte cool! Bravo!
Cu toate astea...cand am vrut sa ma inscriu, am aflat ca se adreseaza exclusiv posesorilor de abonament. Si ma intrebam de ce.
De asemenea, intrucat am postat-o ca sugestie, ma gandesc ca poate pe viitor s-ar putea include si posesorii de cartele prepaid (asta daca nu cumva exista un motiv intemeiat pentru care lucrul asta nu se poate face). Nu vad de ce trebuie sa am abonament ca sa pot testa un produs. Cei care isi vor cumpara eventual acel telefon nu sunt doar clienti abonati, nu? Si nu e ca si cand pot folosi telefonul ala doar cu abonament.
Ma rog. Mi-ar fi placut sa stiu de ce anume chestia asta e disponibila doar pentru abonati, si eventual cu ocazia asta, sa sugerez adaugarea utilizatorilor de prepaid in lista. Pentru ca...e pacat. Eu unul lucrez in domeniu, si am si experienta pe partea de testare. Dar n-am de gand sa-mi fac abonament doar ca sa intru in chestia asta. 🙂 Ceea ce eu zic ca e un dezavantaj de ambele parti. Unele bug-uri pot scapa negasite. Iar unii utilizatori nu pot beneficia de acel produs la testare. So...not a good idea, in my opinion.
23 Răspunsuri 23

Neaplicabil
@Miha Z, ah ok. Atunci se explica. :)) Well, in cazul asta, o sa las pe cei care se ocupa efectiv de chestia asta sa se gandeasca in ce fel s-ar putea face (daca se poate, si daca se vrea a se face) chestia asta si la prepaid. Daca nu, asta e. 🙂 O sa testeze doar abonatii. Mersi, Miha. Acum am inteles.

Razvan
#StarMember
La abonament, exista deja o relație contractuala între client și Orange, pe când la prepay, totul e la liber și atunci ca să testezi acel telefon, implica și un notar, ca să legalizeze actul prin care ți se va preda acel device.

Miha_Z
#StarMember
Cu placere @arsradu! Ma bucur ca am putut sa-ti fiu de ajutor si sa-ti clarific anumite nelamuriri.

Jay
Campion certificat
Eu nu prea am incercat sa ma înscriu la testări, asa ca n-am știut că e valabil doar pentru abonați.. In afara de faptul ca exista o relatie contractuala intre Orange si abonati si, poate un abonat pare mai accesibil, in sesnul ca ar fi mai usor de rezolvat o situație care ar putea sa apara, decat un utilizator prepay, o varianta pentru faptul că doar abonații se pot înscrie, ar putea fi si ca este un fel de bonus pentru abonați.. Asa cum la prepay sunt mai multe beneficii, în sensul că primesc mai multe resurse in bani mai puțini, testarea poate fi un beneficiu pentru abonați.. mai ales că, la final, daca nu ma însel, se face o trăgere la sorți si, telefoanele testate, ajung la cei care s-au înscris.. E adevărat că unii sunt mai pricepuți decât alții, indiferent ca sunt pe abonament sau prepay.. poate se vor mai gândi daca sa schimbe acest lucru si sa dea acces si celor pe prepay, însă, fiind o tragere la sorți, atat pentru testare cat si pentru obținerea dispozitivului, nu exista nicio garantie ca testarea va fi făcută de cei mai pricepuți.. ci de cei mai norocoși 🙂

TonyRav
Începător
Poate posesorul prepay detine deja tipul de telefon care se testeaza si poate fi incadrat ca tester in astfel de situatii

Vio73
#StarMember
Telefonul se dă de către Orange. Eu am participat la o astfel de campanie.

iuiu88
Cunoscător
Nu aveam idee de conditia asta si singura explicatie mi se pare ca Orange ia drept garantie faptul ca utilizatorul are un contract de abonament incheiat cu ei. Acestea fiind spuse, si mie mi-ar placea sa fiu Orange Tester, dar fiind pe Prepay, nu ma incadrez deocamdata. Argumente Pro testeri din ambele categorii : Consumatorii folosesc telefoane in acelasi fel, fie ei pe cartela, sau pe abonament . Cu cat exista un range mai mare de testeri, cu atat feedback-ul va fi mai variat si mai bogat si mai plin de perspective . M-as simti super fericita sa considera demna de Orange tester desi sunt pe Prepay, nu m-as simti marginalizata .

tulcanul
Începător
E perfect normal ca sa se ofere oportunitatea de a testa un telefon sau un Gadget dor persoanelor cu abonament și așa sau întâmplat cazuri ca își fac abonament și după nu se mai plătește și își mai și iau un super telefon care după îl vinde...părerea mea ii ca sunt de acord cu asta. O zi buna !

Loreen_m
Începător
Da, este o sugestie bună ca această testare să fie și la cei care au cartelă prepay, dar, doar în cazul în care omul este înregistrat cu datele personale pe acea cartela. Cum s-a spus și mai sus, s-au întâmplat probabil, cazuri în care clienții care erau posesori de cartele prepay să își facă abonament la un telefon și să nu plătească, de aceea este posibil să beneficieze decât abonații!