anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Recomandare interfața reincarcare din cont my Orange

Mădălin
Cunoscător certificat
Daca tot a fost modificată această pagina as dori , daca se poate , că în locul celor 5 numere afișate că fiind ultimele încărcate sa apară numerele pe care le-am încărcat cu o luna de zile in urmă și în ziua afișării sa apară că sugestie sau înștiințare că azi expira opțiunea.
Minunat
2 Răspunsuri 2

FLo1
#StarMember
O astfel de solicitare nu va fi vreodata realizata. Cauza? Contul face referire la numarul propriu (abonament sau prepay) si nicidecum la multitudinea de numere posibil a fi incarcate de pe un cont. De altfel acea instiintare este trimisa pe numarul in cauza caruia ii expira valabilitatea optiunii. Simplu. Daca vrei tu sa tii "contabilitatea" unui anume prepay o poti face fie in MyOrange urmarind cand ai incarcat ultima data acel numar, fie cu un "remember" pe telefon ca zi de incarcare.

FaraUnID
Campion certificat
La abonamente ai posibilitatea sa programezi efectuarea unei reincarcari prepay in mod automat, in fiecare luna la data de XX cu suma de XX. In acest fel nu trebuie sa-ti mai bati capul. Pur si ismplu o sa primesti in prelabil o notificare de reincarcare si tot ce ai de facut este sa o validezi.